JetFix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Şirketlere ulaşmanın en hızlı ve kolay yolu

JetFix, Türk Telekom’un ücretsiz sunduğu bir uygulama. Müşteri hizmetlerine, çağrı merkezlerine bağlanmanın oldukça zor olduğu ülkemizde düşünülmüş en faydalı mobil uygulama. Sadece bankalar, internet servis sağlayıcılarla sınırlı değil. Alışveriş, eğitim, kargo, online alışveriş, otomotiv, sağlık, sigortacılık, spor, turizm ve daha onlarca kategori mevcut.

Türk Telekom’un JetFix adını verdiği mobil destek uygulaması aradığımızda saatlerce beklediğimiz, sonunda ulaşamayıp kapattığımız çağrı merkezleri, destek birimlerine ulaşmamızı kolaylaştırıyor. Bankacılıkla ilgili bir sorununuz mu var? Veya kargonuzun son durumunu mu öğrenmek istiyorsunuz? Veyahut online alışverişinizde bir sorun mu yaşadınız? JetFix’i açıp sorun yaşadığınız şirketin adını yazıyorsunuz. İster telefonla ister online isterseniz de mesajla destek alıyorsunuz. Dilerseniz “Bana Ulaşın” seçeneğiyle saat bırakıp şirketin sizi uygun olduğunuz vakit aramasını sağlayabiliyorsunuz. Şirketin yerini harita üzerinden de görme şansına sahipsiniz. Hatta şikayetinizi bile ulaştırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

JetFix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom JetFix uygulamasıyla şirketlere ulaşmak kolay ve hızlı

JetFix, Türk Telekom’un şirketlerin müşteri hizmetlerine ulaşmayı kolaylaştıran mobil uygulaması. Firmaları bankacılık, telekomünikasyon, sigortacılık, sağlık, finans, online alışveriş, kargo olarak kategorize eden uygulamayla şirketlere ulaşmak kolay ve de hızlı.

Müşteri hizmetlerine ulaşmanın oldukça zor olduğu Türkiye’de hazırlanmış en faydalı mobil uygulamalardan biri diyebilirim. Kişisel bilgilerinizi (ad, soyad, e-posta adresiniz, telefon numaranız) girip ücretsiz üyeliğinizi oluşturduktan sonra kullanabileceğiniz destek uygulamasıyla dilediğiniz şirkete hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Kargo paketiniz mi ulaşmadı? Sorun yaşadığınız kargo firmasının adını aratıp tek dokunuşla müşteri hizmetlerini arayabiliyor, veya şirket canlı destek hizmeti veriyorsa yazışarak sorunu çözebiliyorsunuz. İsterseniz Bana Ulaşın seçeneğiyle kargo firmasının müsait olduğunuz zamanda aramasını isteyebiliyorsunuz. Tabii ki; kargo firması örnek. Bankalar, internet servis sağlayıcılar, alışveriş siteleri gibi sıklıkla sorun yaşatan şirketlere de ulaşmanız mümkün. Unutmadan, uygulama üzerinden direkt şirketlere şikayetinizi de bildirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bulutt Depo

    BuluTT Depo, Türk Telekom'un sunduğu bulut depolama hizmetidir.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • HGS Müşteri Hizmetleri

    HGS Müşteri Hizmetleri ile Android telefonunuzdan hesap bakiyesi, geçiş cezası gibi HGS hesabınıza dair detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz.
  • Pokus

    Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.
  • Türk Telekom Bulut

    Türk Telekom Bulut uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Müzik

    Türk Telekom Müzik ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkı, albümler, video klipler, etkinlik haberleri cebinizde.