Jetpack Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Fighter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Jetpack Fighter içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Jetpack Fighter'da oyuncular farklı kahramanlardan birini seçerek maceraya atılabiliyorlar. Oyunda seçtiğimiz her kahraman kendine has savaş yeteneklerine sahip ve bize farklı bir oynanış yapısı sunuyor. Kahramanımızı seçtikten sonra ise düşmanlarımızın karşısına çıkıyoruz. Kötü amaçlı robotlarla savaştığımız oyunda yüzlerce robotun yanısıra dev bölüm sonu canavarlarıyla da savaşabiliyoruz. Bu savaşlarda taktiksel bir şekilde kahramanımızı yönlendirmemiz gerekiyor.

Jetpack Fighter, 2 boyutlu görünüme sahip klasik bir side scroller oyunu. Oyunda kahramanımız ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza sürekli yeni düşmanlar çıkıyor, bu düşmanları yok ettikten sonra da bölüm sonu canavarıyla karşılaşıyoruz. Bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe oyunda ilerleyebiliyoruz.

Jetpack Fighter'da kahramanlarımız kullandıkları silahları geliştirebiliyorlar ve yeni silahlar inşa edebiliyorlar.

Can Erdil Şentürk

Jetpack Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Jetpack Fighter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir side scroller oyunudur

Jetpack Fighter boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jetpack Fighter'da Mario benzeri bir hikaye konu alınıyor. Hatırlanacağı üzere Mario'da kahramanımız kaçırılan prensesi kurtarmaya çalışıyordu. Jetpack Fighter'da da ounumuzun ana kahramanı kız arkadaşıyla dondurma yerken kız arkadaşı kötü robotlar tarafından kaçırılıyor ve bu olaydan sonra kahramanımız kız arkadaşını kurtarmak için uzun bir yolculuğa çıkıyor. Biz de ona bu macerasında kılavuzluk ediyoruz ve kötü robotlarla savaşmasına yardımcı oluyoruz.

Jetpack Fighter'ın oynanışı oldukça kolay. Oyunda kahramanımız jet gücünden faydalanarak havada süzülerek yol alıyor. Kahramanımızı yönlendirmek ve robotlara saldırmasını sağlamak için ekranda parmağımızı gitmek istediğimiz yöne doğru sürüklememiz yeterli. Düşmanlarımız bize saldırırken reflekslerimizi kullanmamız ve saldırılardan kaçmamız gerekiyor. Oyun boyunca heyecanlı bölüm sonu canavarları yapabiliyoruz.

Jetpack Fighter'da kahramanımızın kullandığı silahları toplayacağımız altın ve özel parçalarla geliştirebiliyor ve yeni silahlar yaratabiliyoruz. Oyun genel olarak göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jetpack Joyride APK

    Jetpack Joyride, jet motoruyla çalışan bir ceketle birlikte maceraya atılan kahramanımızı konu alan bir Android oyunudur.
  • Jetpack Joyride 2 APK

    Jetpack Joyride 2 APK, mobilde en çok oynanan zıplamalı oyun Jetpack Joyride'ın yenisi. Kahramanımız artık ateş ediyor!
  • Jetpack Disco Mouse

    Jetpack Disco Mouse, Android cihazlar için geliştirilmiş bir arcade oyunudur.
  • Space Fighter Ultron

    Space Fighter Ultron hızlı ve aksiyon dolu bir mobil oyundur
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stealth Helicopter Fighter War

    Stealth Helicopter Fighter War, hedefinize varana kadar görünmeyen helikopteriniz ile gizli görevler yapmanız gereken aksiyon dolu bir Android helikopter oyunu.
  • Super Rocket Pets

    Super Rocket Pets, jetpack ile uçabilen hayvanları kontrol ettiğiniz platform oyunu.