Jetpack Joyride

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,828 TOPLAM İNDİRME
39.5 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Joyride, retro tarzı grafikleri ve sesleri ile dikkat çeken bir sonsuz koşu oyunu.

Jetpack Joyride, jet motorlarını test eden Barry Steakfries adında bir kahramanı kontrol ettiğimiz sonsuz koşu türünde hazırlanmış eğlenceli bir yapım ve hem tablet hem de bilgisayarlarda rahat bir oynanış sunuyor diyebilirim.

Retro grafikleri ve ses efektleri ile bizleri atari dönemine götüren Jetpack Joyride oyununun hikayesinde de kısaca bahsetmek istiyorum. Oyundaki kahramanız Barry Steakfries jet motorlarını test eden biri olarak işe başlamıştır. Kısa bir zaman içerisinde işverenlerinin dünyayı ele geçirme planları olduklarını öğrenir. Test laboratuvarından kaçma kararı alır ve hemen bir jet motoru çalarak kendini tehlikeli bir maceranın içerisine atar. Tam bu noktada biz devreye giriyor ve jet motorlu kahramanıza bulunduğu yerden bir an önce kaçması için yardımcı oluyoruz.

Birbirinden ilginç araçlar kullandığımız oyunda kontroller son derece basit tutulmuş. Jet motorlu kahramanımızı tek bir tıklama / dokunma hareketi ile uçurabiliyoruz. Tabii ki yol boyunca karşımıza birçok engel çıkıyor ve bunlar hızımızı ciddi anlamda etkiliyor.

Xbox Live entegrasyonu ile gelen Jetpack Joyride, Windows 8 ve üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz boş zamanlarınızı süsleyecek zevkli bir oyun.

Erkan Calp

Jetpack Joyride

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8,042 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Joyride, jet motoruyla çalışan bir ceketle birlikte maceraya atılan kahramanımızı konu alan bir Android oyunudur.

Jetpack Joyride APK ile aksiyon dolu bir macera oyunu sizleri bekliyor. Kahramanımız Barry Steakfries'a, şeytani bilim adamının gizli laboratuarında yer alan deneysel jet motorlu ceketi ele geçirmesi için yardımcı olmaya çalışacağız.

Jetpack Joyride İndir

Jet motorlu ceketiniz yardımıyla uçarak ilerleyeceğiniz oyunda, sizi engellemek isteyen düşmanlarınızı saf dışı bırakacak, altınları toplayacak ve bölümleri tamamlayarak kazandığınız paralarla yeni eşyalar alabileceksiniz.

Oyunun kontrolleri oldukça kolaydır. Ekranın alt ve üst bölümlerine dokunarak hareket edebileceğiniz oyunda amacınız olabildiğince uzun süre hayatta kalarak yüksek skorlara ulaşmak.

İsterseniz arkadaşlarınızla da yarışabileceğiniz Jetpack Joyride ile yapmış olduğunuz skorları çevrimiçi olarak diğer arkadaşlarınızla karşılaştırabilirsiniz.

Sonuç olarak eğlenceli, sürükleyici ve son sürat bir macera oyunu arıyorsanız Jetpack Joyride'ı mutlaka denemelisiniz.

Jetpack Joyride Oyna

750 milyondan fazla oyuncuya katılın ve Jetpack Joyride’ı Google Play Store’dan indirin. Yeni bir oyuna başlamak ve laboratuvardan kaçmak için şimdi ücretsiz indirin.

  • Laboratuvarda havalı jetpack’lerle uçun.
  • Sıranızı yükseltmek için cesur görevleri tamamlayın.
  • Görünüşünüzü gülünç kıyafetlerle özelleştirin.
  • Lazerleri, elektrikli sinek öldürücüleri, güdümlü füzeleri atlatın.
  • Para toplayın ve milyonlarca dolar kazanın.
  • Devasa makineler ve çılgın araçlarla laboratuvarı kasıp kavurun.
  • Yüksek teknoloji aygıtlar ve güçlendirmeleri donanın.
  • Başarımlar kazanın ve arkadaşlarınıza karşı savaşın.
  • Basit tek dokunuş kontrollerle reflekslerinizi test edin.
  • Özel etkinliklerde yeni ücretsiz oyun modları

Jetpack Joyride PC

BlueStacks, Jetpack Joyride Android oyunu PC’de oynamak için en iyi platformdur. Jetpack Joyride PC’ye indirerek tüm çılgın jetpack hareketlerini farenizle kolayca yapabilirsiniz. Barry Steakfries olay yerinde olduğundan dünyanın dört bir yanındaki çılgın bilim insanları korkundan titriyor. Kötü bilim insanlarını engellemek için Barry laboratuvara girdi ve deneysel jetpack’leri çaldı. Maceranıza düşmanlarınızın üzerine mermi yağdırmanızı sağlayan popüler jetpack ile başlıyorsunuz. Kötülük yapanları durdurmaya devam ettikçe her türlü güce sahip daha da ilginç jetpack’ler bulacak ve kilidini açacaksınız. Barry’e daha fazla destek vermek için özel güçlendirmeler kullanın.

 

Can Çevrim

Jetpack Joyride

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32,009 TOPLAM İNDİRME
18.6 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Joyride, jet motoruyla çalışan bir ceketle birlikte maceraya atılan kahramanı konu alan başarılı bir oyundur.

Jetpack Joyride, üzerinde çalışma yapılan bir jet çantayı sırtına geçiren kahramanın atıldığı macerayı konu alıyor.

Popüler mobil oyunlardan biri olan Fruit Ninja'nın yapımcıları tarafından üretilen Jetpack Joyride, Barry isimli kahramanın atladığı macera etrafında gelişiyor. Sırtına jet ceketi geçiren ve hızlı bir şekilde ilerlemeye başlayan kahramanımıza karşı birçok silah ve engel karşı koyuyor. Barry ise olabildiğince en kontrollü şekilde uçmak ve bir yandan da yerdeki düşmları yok etmek zorunda.

Birbirinden farklı birçok teknoloji cihazın yer aldığı bu oyunla birlikte başka bir atmosfere geçiş yaparak oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Onur Şendere

Jetpack Joyride

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
403 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Jetpack Joyride, jet motorlarını test eden Barry Steakfries'ın maceralarını konu alan sonsuz koşu türünde bir oyun.

Jetpack Joyride, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunları arasında ve kesinlikle boş zamanlar için ideal bir yapım. Fruit Ninja’nın yapımcıları tarafından hazırlanan oyunda Barry Steakfries adında jet motorlarını test etme ile hayatını sürdüren birinin maceralarına ortak oluyoruz.

Eski atari oyunlarını andıran grafikleri ve oynanışı ile dikkat çeken Jetpack Joyride, ilginç bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Oyunun kahramanı Barry Steakfries jet motorlarını test eden biri olarak işe başlar. Çok geçmeden patronlarının dünyayı ele geçirme planları olduğunu öğrenir. Hemen bir jet motoru çalar ve test labaratuarından çaresiz kaçışı başlar.

Sonsuz koşu türünde hazırlanmış bir oyun olan ve üç farklı oyun modunu içerisinde barındıran Jetpack Joyride oyununda jet motorlu kahramanımızı kontrol etmek oldukça basit olsa da yol boyunca karşımıza füze, lazer gibi birçok engel çıkıyor. Engellerin yanında altın gibi işimize yarayacak öğeler de bulunuyor. Kahramanımızı daha donanımlı yapan eşyaları satın almak için altın kullandığımızdan bunları toplamak, es geçmemek son derece önemli.

Jetpack Joyride, eski atari oyunlarına özlem duyanların daha çok seveceğini düşündüğüm bir yapım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sonic Dash

    Sonic Dash, Sega'nın maskotu Sonic'in yeni macerasını konu alan sonsuz koşu türünde oldukça eğlenceli bir oyundur.
  • DIVE: Starpath

    DIVE: Starpath uzay içinde yolculuk ettiğiniz bir sonsuz koşu oyunu
  • Lamphead

    Lamphead, Windows 8 tabletinizde veya klasik bilgisayarınızda oynayabileceğiniz enfes bir sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Clockwork Revolution

    Clockwork Revolution oldukça ilginç ve farklı bir oyun. Steampunk estetiğini kullanan bu oyunda zamanı dilediğimiz gibi yönetebiliyoruz.