Jewel Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Jewel Galaxy eşleştirme oyunları kategorisinde yer alan ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir oyundur.

Jewel Galaxy keyifle oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur. Her ne kadar bu kategoride yer alan diğer alternatiflere kıyasla çok farklı bir yapıya sahip olmasa da denemeye değer olduğu kesin.

Oyunda toplam 165 farklı bölüm bulunuyor. Bu bölümler tamamen farklı tasarımlara sahip ve her birinde orijinal dizilimler yer alıyor. Bu sayede oyunun tekdüze olması engellenmiş ve oyunculara daha keyifli bir deneyim yaşatmak amaçlanmış. Farklı oyun modlarına sahip olan oyunda dilediğiniz modda oynamakta özgürsünüz. Altın toplama, kısıtlı hamle ve kısıtlı süre bu oyun modlarından bazılarıdır.

Jewel Galaxy’de son derece ilgi çekici ve detaylı grafikler kullanılmış. Grafiklere paralel olarak ilerleyen canlı animasyonlar da oyundan alınan keyfi artırıyor. Eşleştirme oyunlarının vazgeçilmez öğelerinden olan güçlendiriciler bu oyunda da es geçilmemiş. Jewel Galaxy’de elde edeceğiniz güçlendiriciler bölümler esnasında hatırı sayılır ölçüde yardımda bulunacaktır.

Eşleştirme oyunları ilginizi çekiyorsa ve bu kategoride yer alan keyifli ve ücretsiz bir yapım arıyorsanız Jewel Galaxy iyi bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

Jewel Galaxy

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
46.4 MB DOSYA BOYUTU

Jewel Galaxy klasik eşleştirme oyunlarından bir tanesi. Renkli ve canlı grafikleriyle dikkat çeken Jewel Galaxy tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Jewel Galaxy ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir eşleştirme oyunudur. Aslında bu kategoride çok sayıda örnek mevcut ve Jewel Galaxy var olan oyunların üstüne herhangi bir yenilik getirmiyor. Yine de bu oynanmayacağı anlamına gelmiyor.

Oyundaki nihai amacımız benzer mücevherleri eşleştirerek yok etmeye çalışmak. Toplamda 165 farklı bölümün olduğu oyunda heyecan bir an olsun bile durmuyor. Parlak, renkli ve canlı grafikler oyundan alınan keyfi artıran faktörlerden. Jewel Galaxy'de kullanıcıların keyfini süreceği farklı oyun modları bulunuyor.

Eşleştirme oyunlarının hemen hemen hepsinde güçlendirici bulunmakta ve Jewel Galaxy de bu konuda istisna yaratmıyor. Oyun içerisinden toplayacağınız güçlendiriciler ile alacağınız puanları artırabilirsiniz. Kolay, eğlenceli ve zorlayıcı oyun yapısı sayesinde dikkat çeken Jewel Galaxy, eşleştirme oyunlarından hoşlananların mutlaka denmeesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jewel Mania

    Ücretsiz bir bulmaca oyunu olan Jewel Mania, çzellikle Candy Crush tarzı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin ilgisini çekiyor.
  • Jewel Miner

    Jewel Miner'da aynı renkli taşları eşleştirip bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Jewel Match King

    Jewel Match King, internetsiz ve can sınırı olmadan oynanabilen üçlü eşleştirme oyunu.
  • Jewel Pop Mania

    Jewel Pop Mania, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilecek efsane eşleştirme oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza geliyor.
  • Jewel Town

    Rengarenk blokları uygun şekillerde eşleştirerek eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Jewel Robber

    Jewel Robber, kontrol edeceğiniz çubuk adam ile elmas çalmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android hırsızlık oyunu.
  • Jewel Shop 3D

    Mücevher ustası olup milyonlar kazanmaya ne dersin?
  • Battle for the Galaxy APK

    Battle for the Galaxy, Android cihazlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir strateji oyunudur.