Jimdo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,053 TOPLAM İNDİRME
30.1 MB DOSYA BOYUTU

Jimdo ile web sitesi yapmış olanlar iPhone ve iPad için hazırlanan bu uygulamayı kullanarak web sitelerini düzenleyebilirler.

iPhone ve iPad için hazırlanan Jimdo uygulaması, son dönemlerde ücretsiz web siteleri yaratabileceğiniz Jimdo sistemi ile üretilmiş olan web sitelerinizi mobil cihazınızdan da düzenleyebilmeniz için iTunes'daki yerini almış durumda.

Oldukça profesyonel görünen web siteleri oluşturabileceğiniz Jimdo, iOS uygulaması ile birlikte web sitenize resimler eklemenize izin veriyor. Anında telefonunuzdan çektiğiniz fotoğrafları web sitenize yükleyebileceğiniz Jimdo böylece gezilerinizde, etkinliklerinizde blogunuzun güncel kalmasını sağlıyor.

Resimlerin yanında yazılı içerikleri de Jimdo sitenize kolayca eklemenin en iyi yollarından bir tanesi iPhone uygulaması. Başlıklar atabileceğiniz, içeriği girebileceğiniz ve düzenlemeler yapabileceğiniz bu uygulama sayesinde sitenizi yönetmek çok daha kolay hale gelecek.

46 ülkede tavsiye edilen uygulamalar arasına girmeyi başaran Jimdo ile 10 milyonun üzerinde site hazırlandı. Jimdo'nun size sunduğu seçenekler arasına son versiyon ile blog özelliğe de eklendi. Jimdo kullanıcılarının en çok istediği özellik olan blog düzenleme, mobil uygulamaya eklenmiş durumdadır. Bu sayede kullanıcılar uygulama üzerinden blog yazılarını yazabilir, kaydedebilir ve yayına alabilir.

Uygulamanın kullanımı oldukça basit. Sahip olduğu modern ve sade arayüz sayesinde sitelerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Daha önceden Jimdo kullanıcısı iseniz varolan hesabınız ile giriş yapabilir veya ücretsiz olarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Bu aşamadan sonra site adresinizi belirleyerek içeriklerinizi rahatlıkla yayınlayabilirsiniz. Uygulama yeni olmasına rağmen düzenli olarak geliştirilmeye devam ederek, kullanıcılara daha fazla özellik ve seçenekler sunulmaktadır.

Eğer Jimdo'nun Pro ve Business paketlerine üyeliğiniz varsa uygulama size site istatistiklerinizi de gösterecektir. PC erişimi olmayan ancak web sitesini güncel tutmak isteyenler için uygulamayı öneriyoruz.

Yiğit Ekim Demir

Jimdo

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,360 TOPLAM İNDİRME

Jimdo, kullandığınız internet tarayıcısı üzerinden kendi kişisel veya ticari şirketinize özel web siteleri oluşturmanızı ve düzenlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir web servisidir.

Jimdo, herhangi bir kodlama yada diğer teknik bilgiye sahip olmadan kolay ve ücretsiz bir şekilde web site hazırlamanızı sağlayan başarılı bir araçtır.

Son derece profesyonel siteleri, ücretsiz ve hızlı bir şekilde tasarlamak için kullanacağınız Jimdo'nun en güzel avantajlarından bir tanesi, sahip olduğu iOS uygulaması üzerinden bilgisayar başında olmasanız bile sitenizi düzenleyebilmenizdir.

Site hazırlamak için gerekli bilgilere sahip olmayan kullanıcıların işini kolaylaştıran servis ile hazırlayabileceğiniz sitelerde ürünlerinizi satabilmeniz mümkün. Sanal mağaza olarak hazırlayacağını sitelerde, satmak istediğiniz ürünleri ve ödeme şekillerinizi belirledikten sonra satış işlemlerine başlayabilirsiniz. Satış işlemleri dışında sitenizin arama motorlarında üst sıralarda çıkması için gerekli optimizasyonu otomatik yapan Jimdo, başarıya ulaşmanızda size yardımcı olacaktır. Ayrıca sitenize Facebook, Twitter ve diğer popüler sosyal medya sitelerinin ''Beğen'' ve ''Paylaş'' tuşlarını ekleyerek sosyal medya üzerinde de hayran kitlesi oluşturabilirsiniz.

Kendiniz için blog açarak, bu site üzerinde duygu ve düşündüklerinizi arkadaşlarınız ve diğer hayranlarınız ile paylaşabilmek Jimdo ile oldukça kolay. Yazılarınıza yüksek kaliteli resimler ekleyerek sayfalarınızın güzelliğini de arttırmak mümkün.

Ücretsiz servis dışında, JimdoPro ve JimdoBusiness olarak 2 farklı ücretli versiyonu bulunmaktadır. JimdoPro kişisel sayfalar için önerilen versiyon olarak ücretsiz versiyona göre daha fazla özelliğe sahiptir. JimdoBusiness ise firmaların kendilerine özel profesyonel ticari web siteleri oluşturması için önerilen versiyondur. Servisin bu paketlerinden yıllık ödeme yaparak faydanalabilir bu sayede daha fazla ve gleişmiş özelliklerden yararlanabilirsiniz. Tabi bu paketler olmadan ücretsiz versiyonu kullanarak kendinize birbirinden güel web siteleri de hazırlamak mümkün.

Servisten yararlanabilmek oldukça kolay. Siteniz için bir isim seçerek, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak giriş yapabilir ve hemen sitenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Sizde kodlama bilmiyorum fakat web sitem olsun istiyorum diyenlerdenseniz Jimdo'yu kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Servisin iOS uygulamasını indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz:

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MindMeister

    Takım çalışmasına uygun ve bir fikri geliştirebilmek için üzerinde yoğunlaşabileceğiniz, sistem analizi yapabileceğiniz ve iş geliştirme adımlarını görselleştirebileceğiniz proje yönetim uygulamasıdır.
  • Sidekick

    Sidekick email üzerinden veri alışverişi sağlayan kullanıcılara yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir uygulama.
  • Pomotodo

    Pomotodo uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca tüm yapılacak işlerinizi yönetebiliyorsunuz.
  • Any.DO To Do List

    Popüler yapılacaklar listesi hazırlama ve içerdiği bir çok araç yardımıyla efsane olan iOS uygulamasıdır.
  • Dashboard for Google Analytics

    Dashboard for Google Analytics, internet sitelerinin ziyaretçi sayısı ve diğer ziyaret bilgilerini sahiplerine ileten mobil uygulamadır.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar, özellikle Google Takvim kullanıcıları için geliştirilen başarılı bir iOS takvim uygulamasıdır.
  • Gmail

    Popüler e-posta uygulamaları arasında yerini alan Gmail, iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir uygulamadır.
  • Kariyer.net İş Ara

    Kariyer.net İş Ara ile iş ilanlarına başvurabilir, başvurularınızı takip edebilirsiniz.