Jobr

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Jobr uygulaması ile Android cihazlarınızdan iş aramak çok daha kolay bir hale geliyor.

Jobr uygulaması, Android mobil cihaz kullanıcılarının iş aramak için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolay ve hızlı çalışan bir yapıya sahip olan hem de pek çok şirketin iş ilanını başarıyla sunabilen uygulama, maalesef ülkemizde aktif değil ancak yurtdışında yaşayan takipçilerimiz uygulamayı kendi ülkelerinde iş bulmak için kullanabilirler.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra elbette ilk yapmanız gereken kendi profilinizi oluşturmak ve bu profilin işverenler tarafından dikkat çekecek bir şekilde düzenlenmesini sağlamak. Doğru detayları öne çıkararak başvurularda öne geçmeniz ve işverenlerin sizinle iletişim kurmasını sağlamanız bu şekilde mümkün olacaktır.

Uygulama içerisinde yer alan işler karşınıza adeta Tinder kullanıyormuş gibi sıralı halde geliyorlar ve ekranı sağa kaydırmanız işe başvurmanızı, sola kaydırmanız ise işi geçmenize izin veriyor. Böylece tarama işlemleri sırasında olabildiğince hızlı bir şekilde yüzlerce farklı iş ilanı arasından seçim yapma imkanınız oluyor.

İş başvuruları esnasında kendi kişisel mesajınızı da başvurunuza ekleyebildiğiniz için kendinizi daha rahat ifade edebileceğinizi söyleyebilirim. İşverenler de sizi Tinder kullanır gibi seçtiklerinde ve eşleşme meydana geldiğinde Jobr bunu bildirim desteği sayesinde size gösteriyor. Dolayısıyla her defasında uygulamaya girerek başvuruları da kontrol etmeye gerek kalmıyor.

Yeni bir iş arama uygulaması arayan kullanıcıların göz atmadan geçmemeleri gereken uygulamalar arasında.

Yiğit Ekim Demir

Jobr

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Jobr iPhone ve iPad cihazlar için geliştirilmiş ve kullanımı oldukça kolay olan bir iş bulma uygulaması.

Jobr uygulaması internet üzerinden profesyonel şekilde iş arayanların kullanabileceği güzel bir alternatif. Bu uygulama sayesinde büyük şirketlerin iş ilanlarına ulaşabilecek ve aradığınız işi kolaylıkla bulabileceksiniz. 

Uygulama iş süreciyle ilgili çoğu önemli bilgiyi iş arayanlara sunuyor. Bu sayede karşınızda bulunan şirketin hangi özelliklerde personel aradığınız görebilirsiniz. Hem iş verenler hem de iş arayanlar için oldukça kullanım kolaylığı sunan bu uygulamada filtreleme seçeneği de mevcut. İşverenler aradığı personele kolaylıkla ulaşıyor ve o sektörle ilgili olmayan ve başka sektörde kariyer yapmış insanların başvurmasını engelleniyor.

Uygulama içerisinde sohbet imkânı sunan Jobr, iş veren ile birlikte konuşma imkanı sağlıyor. Bu sayede işe alım sürecinde diğer gereksiz insanlarla muhabbet kurmuyorsunuz. iOS platformunda kendini geliştirmeye çalışan bu güzel uygulama zamanla Android ve diğer mobil işletim sistemleri içinde yayınlanacak diye düşünüyoruz.

Sadece mobil altyapı için çalışan Jobr bizce güzel bir iş bulma uygulaması olmuş. Kullanım kolaylığı ve sade ara yüzüyle çoğu iş arayanın uğrak yeri olacak gibi. Uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.