Joe Danger

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Joe Danger, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Joe Danger, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Bir kaç yıl önce Playstation ve Xbox gibi platformlara çıkmış olan oyunu artık mobil cihazlarınızda da oynama şansına sahipsiniz.

Oyun konsollarda oynayabildiğniz versiyonun neredeyse aynısı diyebilirim. Side-scroller olarak tanımlanan, Türkçe'ye yan kamera bakış açısıyla oynayabildiğiniz oyunlar olarak geçen kategoride bir oyun olan Joe Danger'da motosiklet kullanıyorsunuz.

Yarı platform yarı yarış oyunu olarak da nitelendirebileceğimiz oyunda motorunuzla ilerlerken engellerden kaçmak için parmağınızla dokunup kaydırmanız gerekiyor. Bu esnada da gerekli eşyaları toplayarak ilerliyrosunuz.

Oyunda tek başınıza uzun zaman boyunca eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz fakat bununla sınırlı değil çünkü oyunu çevrimiçi olarak da oynayabiliyorsunuz. Yani arkadaşlarınıza karşı yarışabileceğiniz bir de çoklu oyuncu modu mevcut.

Özellikler

  • 60 FPS 3D grafikler.
  • 20 saatten fazla oyun keyfi.
  • Sezgisel kontroller.
  • 25'den fazla oyun karakteri.
  • Günlük görevler.

Reflekslerinizin önem kazandığı hızlı fakat dikkatli olmanız gereken bir oyun olan Joe Danger'ı denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Joe Danger

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
98.8 MB DOSYA BOYUTU

Joe Danger, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Joe Danger, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Ücretli olmasına ve daha çok yeni çıkmış olmasına rağmen pek çok oyuncu tarafından indirilip sevilerek oynanmaya başlamış olduğunu söyleyebilirim.

Joe Danger'ı bir kaç sene öncesinden hatırlıyor olabilirsiniz. Öncelikle Playstation ve Xbox platformlarına çıkmış olan arcade tarzda bir yarış oyunu olan Joe Danger artık mobil cihazlarımızda da oynanabiliyor.

Pek çok oyun inceleme sitesinden olumlu yorumlar ve yüksek puanlar da almış olan oyun konsollarda oynanan oyunun neredeyse aynısı. Burada da yan kamera bakış açısıyla karakteri kontrol ediyor ve engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda Joe adlı karakterle motosiklet kullanarak yarışıyorsunuz. Fakat bu o kadar kolay değil çünkü önünüzde çok fazla engel var. Bunun için parmağınızla dokunarak ve kaydırarak engelleri aşmanız gerekiyor. Aynı zamanda da toplanması gereken eşyaları toplamaya çalışıyorsunuz.

Yarı platform yarı yarış oyunu olarak tanımlyabileceğim oyun size 20 saatten fazla tek kişilik oyun keyfi vaadediyor. Fakat bununla birlikte internete bağlanarak arkadaşlarınıza karşı yarışabiliyor ve daha fazla eğlenme şansı bulabiliyorsunuz.

Oyun bununla birlikte 3D grafikleri ve yenilikçi kontrolleri ile de dikkat çekiyor. Sizin tek yapmanız gerekense ninja gibi reflekslere sahip olmak ve aynı anda hem hızlı hem de dikkatli davranmak diyebilirim.

Ayrıca oyunda 25'den fazla kilidini açtırabileceğiniz oyun karakteri ve günlük olarak değişen görevler de sizleri bekliyor. Eğer siz de bu tarz yarış oyunlarını seviyorsanız Joe Danger'ı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Danger Dash

    Danger Dash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir koşma oyunudur.
  • Danger Dodgers

    Danger Dodgers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Danger Mouse: The Danger Games

    Tehlikeli sahnelerin yer aldığı zevkli bir aksiyon oyunu
  • Danger Close

    Low poly grafikli hızlı online PvP oyun
  • Ninja Joe

    Ninja Joe heyecan dolu bir platform oyunudur
  • G.I. Joe Strike

    G.I. Joe Strike mobil cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunudur
  • G.I. Joe: War On Cobra

    Yeni bir G.I Joe evreninde düşmanlar daha da güçlü.
  • Jumping Joe!

    Jumping Joe!, kolay kontrollere sahip dikey aksiyon platform oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.