Joker Menü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Joker Menü, restoranda sıra beklemeden yemek siparişi verebildiğiniz Android uygulaması.

Joker Menü, dışarıda yemek yiyen kişiler için hızlı yemek sipariş uygulaması. Yakındaki restoranları listeleyerek menüleri listeleyen uygulama sayesinde restoranda sıra beklemeden siparişinizi hızlıca alabiliyorsunuz. Özellikle çalışanlar için zamandan tasarruf ettiren harika bir Android uygulaması.

Telefondan yemek siparişi verebildiğiniz birçok uygulama mevcut ancak Joker Menü’nün siparişi hazırlama şekli biraz değişik. Bulunduğunuz yere yakın uzaklıkta gösterilen restoranlardan beğendiğiniz bir menünün siparişinizi veriyorsunuz. Siparişiniz restorana iletiliyor, restoranın siparişi onaylamasıyla birlikte siparişinizin ortalama ne kadar sürede hazır olacağı bildirimi geliyor. Siparişiniz hazır bildirimi aldığınızda restorana gidip doğrudan siparişinizi teslim alıyorsunuz veya masanıza servis edilmesini istiyorsunuz.

Benzerlerinin aksine adrese yemek siparişi yerine dışarıda yemek isteyen, fazla da zamanı olmayan kişilere yönelik bir uygulama Joker Menü. Kredi kartı, BKM Express veya Sodexho, Setcard, Ticket gibi yemek kartlarıyla ödeme kabul ediliyor. Şu an için tek eksiği; restoran sayısının az olması.

Erkan Calp

Joker Menü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Joker Menü, sıra beklemeden yemek yemek isteyenler için hızlı yemek siparişi uygulaması.

Joker Menü, restoranda sıra beklemeden yemek siparişi verebileceğiniz bir uygulama. iPhone’ unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz hızlı yemek siparişi uygulaması, yakınınızdaki restoranları listeleyerek seçim yapmanızı kolaylaştırıyor.

Cepten yemek siparişi verme kolaylığı sunan birçok uygulama var lakin Joker Menü, siparişinizi farklı şekilde iletiyor. Yakınınızdaki restoranlardan seçtiğiniz menü, doğrudan adresinize gönderilmiyor. Siparişi telefonunuzdan verip sipariş hazırlanıyor bildirimi aldığınızda restorana gidiyorsunuz. Siparişinizin ister masanıza servis edilmesini rica ediyor, isterseniz de siparişinizi teslim alıyorsunuz. Sıra beklemeden siparişinizi almış oluyorsunuz. Dışarıda yeme kararı aldığınızda restoranda siparişin uzun süre hazır olmasını bekleme durumu olmuyor.

Kredi kartı, BKM Express veya yemek kartlarıyla ödeme alan Joker Menü, yakındaki restoranları puan, ortalama sipariş hazırlama süresi, uzaklıklarına göre filtreleyerek gösterebiliyor. Seçtiğiniz restoranın menü, yemeklerini güncel fiyatlarıyla görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Joker

    Joker uygulaması ile anne ve bebekler için gerekli tüm ürünleri indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.
  • YEMEKMAG

    YEMEKMAG, menü çeşitliliğiyle farklılık yaratan yemek tarifleri uygulaması.
  • Circle SideBar

    Akıllı telefonunuzun ekranına yan menü ekleyerek çoklu görevlere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Photosphere Free Wallpaper

    Photosphere Free Wallpaper ile Android cihazların özelliği olan Photosphere'i menü ekranlarınızda kullanabilirsiniz.
  • Lazy Swipe

    Lazy Swipe uygulamasını kullanarak alt menülere girmeden sadece ana menü üzerinden birçok fonksiyona erişim sağlayabilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!