Jolly Tur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Tatilinizi en uygun fiyatlarla rahat rahat geçirmek istiyorsanız Jolly Tur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Tatilinizi en uygun fiyatlarla rahat rahat geçirmek istiyorsanız Jolly Tur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Tatil planı yaparken, tarihler kesinleştiğinde erken rezervasyon yapmak gerçekten büyük önem taşıyor. Bütçenizi sarsmadan, iyi bir tatil yapmak için erken davranıp otelleri araştırmak gerekiyor. İşte tam bu noktada devreye giren Jolly Tur, binlerce farklı otel seçeneğini sizlere sunuyor. Butik oteller, aile dostu oteller, ekonomik oteller ya da lüks oteller arasından seçiminizi yaparak rezervasyon yapabileceğiniz uygulamada, oteller hakkında yapılan yorumları da okuyabiliyorsunuz.

Yurt içi ve yurt dışı turlara da katılabileceğiniz uygulamada, ister günübirlik turlara isterseniz de birkaç günlük turlara ulaşabilirsiniz. Tatilinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilmenize olanak sağlayan Jolly Tur uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Her bütçeye uygun oteller,
  • Yurt içi ve yurt dışı turlar,
  • Kullanıcı yorumları,
  • Otel ve tur rezervasyonu yapmabilme,
  • Fırsatlar için bildirim özelliği.
Volkan Yılmaz

Jolly Tur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Jolly Tur uygulamasıyla tatilinizi ucuza getirebileceğiniz avantajlardan faydalanabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Jolly Tur uygulamasıyla tatilinizi ucuza getirebileceğiniz avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Yorucu bir senenin ardından stres atmak için tatil yapmak istiyor olabilirsiniz. Tatil yapacağınız günler belli ise yapmanız gereken en önemli şey, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak olacaktır. Hem yurt içinde hem de yurt dışında binlerce farklı oteli parmak uçlarınıza getiren Jolly Tur uygulamasında, her bütçeye uygun otel seçenekleri sunuluyor. Kullanıcıların yaptıkları yorumlar sayesinde ilgilendiğiniz otel hakkında fikir edinebileceğiniz uygulamayı yanınızdan ayırmayacaksınız.

Otellerin dışında yurt içi ve yurt dışında ister günübirlik isterseniz de birkaç gün süren turlara da katılma imkanınız bulunuyor. Ülkenin dört bir yanını gezebileceğiniz ve yeni yerler keşfedebileceğiniz bu turlara ve otellere rezervasyon da yapabiliyorsunuz. Eğer siz de tatilinizi ucuza getirmek istiyorsanız, Jolly Tur uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jolly Days Farm

    Jolly Days Farm, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Jolly Jam

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • TatilBudur

    TatilBudur uygulaması ile Android cihazlarınızdan otel, tur ve uçak bileti rezervasyonu yapabilir ve satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Anı Tur

    Anı Tur uygulaması ile tatil planlarınız için binlerce otel, tur ve uçak biletlerini araştırabiliyorsunuz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.