Jotun Yeşil Adımlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME

Jotun Yeşil Adımlar uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyerek, yürüdüğünüz her 4 km için bir ağaç dikilmesini sağlayabilirsiniz.

Jotun Grup tarafından desteklenen Jotun Yeşil Adımlar uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyerek, yürüdüğünüz her 4 km için bir ağaç dikilmesini sağlayabilirsiniz.

Oldukça başarılı ve güzel bir proje olduğunu düşündüğüm Yeşil Adımlar projesi, çevreye katkıda bulunmak isteyen kullanıcıların bu isteklerini çok kolay bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Jotun Grup tarafından desteklenen projede, yürüdüğünüz her 4 km için sizin adınıza bir ağaç dikilmesine vesile olabiliyorsunuz.

Dışarı çıktığınızda ya da yürüyüş yapmak istediğinizde sürekli farklı rotalar kullanarak, çevrenizdeki ağaç sayısının artmasında sizin de bir katkınız olsun istiyorsanız Jotun Yeşil Adımlar uygulamasını mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Uygulama içerisindeki İstatistikler bölümünden ne kadar yürüdüğünüzü ve kaç tane ağaç dikilmesinde katkıda bulunduğunuzu görüntüleyebiliyorsunuz.

Eğer siz de attığınız her adımın size bir ağaç olarak geri dönmesini istiyorsanız, Jotun Yeşil Adımlar uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Jotun Yeşil Adımlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

Jotun Yeşil Adımlar uygulamasıyla iOS cihazlarınızı kullanarak yürüdüğünüz yollara ağaç dikilmesini sağlayabilirsiniz.

Jotun Yeşil Adımlar uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızı kullanarak yürüdüğünüz yollara ağaç dikilmesini sağlayabilirsiniz.

Jotun Grup tarafından desteklenen proje, hem sağlık hem de çevre açısından büyük bir girişim diyebilirim. Uygulama arka planda çalışırken, yürüdüğünüz her 4 km için bir ağaç dikilmesini sağlayabiliyorsunuz. Hiçbir ek işlem yapmanıza gerek kalmadan, sadece uygulama çalışırken yürümeniz gereken uygulamada diğer kullanıcıların yürüdüğü ve yeşillendirdiği yolları görebilirsiniz.

Çevrenizdeki her yerin yeşillenmesini istiyorsanız, sürekli farklı rotalar izleyerek yürümenizi tavsiye ediyoruz. Böylece, çevrenizin ağaçlandırılmasında sizin de bir katkınız olacaktır. Uygulama içerisinde yer alan İstatistikler bölümünü inceleyerek ne kadar yürüdüğünüzü ve kaç tane ağaç dikilmesine vesile olduğunuzu görebilirsiniz.

Siz de yürüdüğünüz yolların ağaçlandırılmasına katkıda bulunmak istiyorsanız Jotun Yeşil Adımlar uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toon Cup 2018 (Toon Kupası 2018)

    Cartoon Network karakterleri yeşil sahaya iniyor.
  • Backbreaker 2: Vengeance

    Backbreaker 2: Vengeance, yeşil sahalarda koşup rakiplerinizi devirmeye yada geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Amerikan futbolu oyunu.
  • Green Ninja

    Green Ninja ile Android cihazlarınızdan sevimli yeşil ninjamızı düşman tesislerinden kaçırmamız gerekiyor!
  • Nokta Yağmuru

    Ekranın alt kısmında bulunan noktaya dokunarak, yukarıdan gelen kırmızı ve yeşil noktalara göre değiştirerek puan kazanabilirsiniz.
  • Yeşil Dedektör

    Tütün ürünlerinin kullanımının yasak olduğu yerlerde yasağa uymayanları yetkililere anında ihbar edebilirsiniz.
  • Androidify

    Androidify, Android işletim sisteminin sevimli yeşil logosunu düzenleyerek kendinize özel bir Android logosu oluşturabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Color Splash FX

    Tek dokunuşunuzla fotoğraflarınızın renklerini değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama. Color Splash FX ile saçlarınız kırmızı, gökyüzü yeşil, çimenler mor olabilir.
  • Fruits'n Goblins

    Minik yeşil yaratıklarla birlikte zorlu parkurlarda yarışarak meyve toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.