Jpeg.io

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME

Büyük boyutlu resim dosyalarınızı Jpeg.io aracıyla kalitesini bozmadan küçültebilirsiniz.

Jpeg.io aracını kullanarak JPEG formatındaki görselleri ek bir yazılıma ihtiyaç duymadan optimize edebilirsiniz.

JPG, PNG, GIF, SVG, BMP, EPS, PSD, TIFF ve WEBP formatındaki görüntüleri JPEG formatına dönüştürdükten sonra gelişmiş bir optimizasyon teknolojisi ile optimize edebileceğiniz Jpeg.io aracı, tarayıcı üzerinden bu işi hallederek ek yazılımlar kurmanıza gerek bırakmıyor. Bilgisayarınızdaki bir fotoğrafı Jpeg.io aracına yükleyebiliyorken aynı zamanda Google Drive, Dropbox ve Box gibi bulut depolama hizmetlerinde yer alan fotoğraflarınızı da kolayca yükleyebiliyorsunuz.

Yüksek boyutlu fotoğrafları, kalitesini bozmadan yarı boyutuna kadar küçülten Jpeg.io uygulamasında fotoğrafların giriş ve çıkış boyutlarını da görebilirsiniz. Birden fazla fotoğraf yükleme işlemine izin veren Jpeg.io, dosyaları ZIP formatında toplu olarak indirme seçeneği de sunuyor. Eğer siz de çeşitli fotoğraf ve resimlerin kalitesini bozmadan optimize edilmesini istiyorsanız, Jpeg.io aracını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox Private Network

    Web'de gezinirken bilgilerinizi korumaya başlayın.
  • WordPress Theme Detector

    WordPress tabanlı web sitelerinin temalarını WordPress Theme Detector aracıyla öğrenebilirsiniz.
  • GramBig

    GramBig uygulaması ile Instagram kullanıcılarının fotoğraflarını indirebilir, tam boyutlu halini görüntüleyebilirsiniz.
  • AutoCAD WS

    Popüler teknik çizim programı AutoCAD'in web tarayıcınız üzerinden çalışan DWG formatlı dosyalarınızı açıp, düzenleyebileceğiniz çizim uygulamasıdır.
  • imgur

    imgur, sunduğu platform bağımsız resim yükleme araçları ve programları ile basit bir şekilde resim yükleyebilme ve paylaşım yapabilmenizi sağlayan web servisidir.
  • Maki

    Web taracınıza yer imi aracı olarak eklenebilen, elinizde olan arayüz tasarım çalışmasını, web formatlı bir dökümana çevirebilmenize yardımcı olmak için hazırlanmış ücretsiz ve basit bir web servisi.
  • SMMM Web Pro

    SMMM Web Pro, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler için hazırlanmış son derece kolay kullanımlı ve güvenilir bir iş takibi web uygulamasıdır.
  • Webputty

    Web tasarımcılar için web tarayıcı üzerinde çalışabilen ve mevcut html çıktınız için CSS dosyasını düzenlemeniz yada sıfırdan üretmenizi sağlayan ücretsiz bir web servisi.