JPG Steam ID Finder

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
488 TOPLAM İNDİRME
0.73 MB DOSYA BOYUTU

JPG Steam ID Finder, bir çok oyunu oynadığımız Steam üzerindeki ID'mizi tek tuş ile bularak görmemizi sağlayan basit ama çok yararlı bir program.

JPG Steam ID Finder, adından da anlayacağınız üzere Steam ID'nizi bulmanızı sağlayan basit ama kullanışlı bir program. Steam üzerinde oyun oynuyorsanız fakat ID'nizi bilmiyorsanız bu program sayesinde tek bir tuşa dokanarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Oyunlarda zaman zaman yöneticilik ve clan ilişkileri gibi durumlarda lazım olabilen Steam ID'nizi sizde bu program ile öğrenerek bir yere not alabilirsiniz. Program çok düşük boyutlu olduğu için neredeyse bilgisayarınızda yer kaplamaz. Programın güzel özelliklerinden bir tanesi ise bilgisayarınız üzerinde daha önce açılmış olan Steam hesaplarının da ID'lerini görüntüleyebiliyor olmanız.

Hem Türkçe hem de İngilizce dil desteğine sahip olan JPG Steam ID Finder'ı hemen ücretsiz olarak indirerek Steam ID'nizi bulun!

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pictures Presentation Maker 2.7

    BMP,JPG,GIF,PCX ve diğer resim formatlarından ekran koruyucunuzu yapın!
  • Steam Tile

    Steam Tile Windows 8.1 uygulaması ile Steam oyunlarınızı başlangıç ekranınıza sabitleyebilir, oyunlarınızı tek tıkla açabilirsiniz.
  • Pin Steam

    Pin Steam, Steam oyunlarınızı ve arkadaşlarınızı başlangıç ekranınıza sabitlemenize izin veren bir uygulama.
  • JPG Cleaner

    JPG Cleaner programını kullanarak JPG fotoğraflarınızdaki gereksiz detayları silebilir ve dosya boyutunu otomatik olarak küçültebilirsiniz.
  • JPG to PDF Converter

    JPG to PDF Converter, Windows bilgisayarlar için JPG resim dosyasını PDF'ye çevirme programıdır.
  • FM JPG To PDF Converter Free

    FM JPG To PDF Converter Free ile JPG dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Free EPS To JPG Converter

    Free EPS To JPG Converter, EPS formatlı dosyalarınızı JPG formatına dönüştürmenizi sağlayan sade ve yararlı bir programdır.
  • Free JPG To GIF Converter

    Free JPG To GIF Converter, JPG uzantılı resim dosyalarını GIF uzantılı resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.