Jumping Fish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Jumping Fish, Ketchapp'ın zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmış beceri oyunlarından en yenisi ve Android'de ücretsiz.

Jumping Fish, Ketchapp’ın Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı son beceri oyunu. Adından da anlayacağınız üzere bu sefer tehlikeli bir maceranın içerisindeyiz. Denizin derinliklerinde birbirinden tehlikeli engellerle karşılaştığımız oyunda kimi zaman sevimli kimi zaman yırtıcı hayvanların yerine geçiyoruz.

Ketchapp’ın basit görseller üzerine kurulu zor ancak bağımlılık yaratıcı derece eğlenceli oynanış sunan Android oyunlarından en yenisi olan Jumping Fish oyununda hayvanlarla su dünyasında yolculuğa çıkıyoruz. Balık, ördek, penguen, balon balığı, timsah, köpekbalığı, piranha gibi çok sayıda hayvanı yüzdürmeye çalışıyoruz. Basit dokunma hareketleriyle ilerliyoruz ve yer yer karşımıza çıkan sabit ve hareketli bombaları atlatmaya çalışıyoruz. Amacımız kontrol ettiğimiz hayvanı yüzderebildiğimiz kadar yüzdürebilmek.

Tek hedefimizin yüksek puan yapmak olduğu oyunda ilerleyebilmek için yani hayvanları yüzdürmek için tek bir dokunma hareketi uygulamamız yeterli oluyor. Ancak hem su yüzeyine çıkarken hem de dalış yaparken zamanlamayı çok iyi ayarlamamız gerekiyor. En ufak bir zamanlama hatamızda hayvanımız bombalara takılıyor ve oyuna sil baştan başlıyoruz.

Oyun esnasında genellikle su altında çıkan yıldızları da toplamanız son derece önemli. Bunlar hem puanınızı artırıyor, hem de yeni hayvanların kilidini daha çabuk aşmanıza imkan tanıyor.

Animasyonlarını da oldukça başarılı bulduğum Jumping Fish oyununu kesinlikle oynamanızı isterim. Uzun süreli oynanış için ideal olmasa da birini beklerken veyahut işe/okula giderken yolda oynamak için son derece ideal bir oyun.

Erkan Calp

Jumping Fish

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Jumping Fish, Ketchapp imzasını taşıyan beceri oyunlarından en yenisi ve hem iPhone hem de iPad'lerle uyumlu.

Jumping Fish, Ketchapp imzasını taşımasına rağmen ilginç bir şekilde çıldırtacak düzeyde zor oynanış sunmayan bir beceri oyunu. Hem iPhone hem de iPad’imize ücretsiz olarak indirebildiğimiz oyunda su dünyasının en sevimli ve sevimsiz hayvanları kontrol ediyoruz.

Su dünyasına giriş yaptığımız yepyeni Ketchapp oyununda balık, penguen, timsah, köpekbalığı, balon balığı, ördek dahil çok sayıda hayvanı yüzdürmeye çalışıyoruz. Çalışıyoruz diyorum çünkü hem su altında hem de su yüzeyinde karşımıza birçok engel çıkıyor. İşin kötüsü yer yer karşımıza çıkan engeller sabit ve hareketli olarak ayrılmış. Özellikle hareketli engelleri nereden çıkacakları belli olmadığından es geçmek oldukça zor; harika bir refleks gerektiriyor.

Yapımcının tüm oyunları gibi Jumping Fish de göze hoş gelen basit görsellerle süslenmiş. Hayvanların ve denizin modellemesi oldukça kaliteli ve atmosfer de suda olduğumuzu hissettirecek kadar başarılı. Ayrıca hayvanların animasyonlarını oldukça başarılı buldum. Dalma ve su yüzeyine çıkma ilginç bir şekilde keyif veriyor.

Tek başımıza oynadığımız, tek amacımızın puan kazanmak olduğu puanlarımızı da sadece yeni hayvanlarla oynamak için harcayabildiğimiz oyunda hayvanların suya dalıp çıkma hareketini ekranın herhangi bir noktasına dokunarak yapıyoruz. Kontrol ettiğimiz hayvan biz birşey yapmasak ta suya dalıp çıksa da engelleri aşma noktasında kontrolü elimize almamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Jumping

    Jungle Jumping, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Steve - The Jumping Dinosaur

    Steve - The Jumping Dinosaur mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Cube Jumping

    Cube Jumping, Android platformunda yerli yapım küp zıplatma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Flying Fish

    Flying Fish basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Big Fish 2

    Big Fish 2 eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Fish Out Of Water!

    Fish Out Of Water! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir balık fırlatma oyunudur.
  • Cut And Slice Fish

    Cut And Slice Fish, popüler meyve kesme ve dilimleme oyunlarından farklı olarak ekrana gelen balıkları kestiğimiz Android uygulamasıdır.
  • The Fish Master!

    Voodoo'nun yeni oyununda balık tutuyoruz.