Jungle Sniper Hunting 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,294 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Sniper Hunting 3D, avcı silahınız ile birlikte vahşi doğadaki tehlikeli hayvanları yakalayarak avlayacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Jungle Sniper Hunting 3D, dağlık arazilerde domuz, geyik, ayı ve tavşan avlamak isteyenler için geliştirilen oynaması heyecanlı ve eğlenceli bir Android sniper oyunudur.

Sniper silahınız ile birlikte gezineceğiniz tehlikeli arazilerde vahşi doğadaki hayvanları bularak hedef almalı ve vurmalısınız. Oyunun grafikleri çok gelişmiş ve güzel olmasa bile, oyun içerisindeki müzikler sayesinde çok heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz.

Yakaladığınız hayvanları vurabilmek için tecrübeli bir avcı olmanız gerekmektedir. O nedenle ilk başlarda ıslakalarsanız hevesiniz kaçmasın. Oynadıkça daha usta bir avcı olacak ve ilerleyen süredeki avlarınızı kaçırmayacaksınız.

Oyunda sırasıyla yapmanız gereken, avınızı bulma, silahınız ile zoomlama ve hedef alma. Daha sonra avınıza ateş ederek avlayabilirsiniz. Tabi avlanırken kendinizi de tehlikelerden uzak tutmaya özen göstermelisiniz. Gerçekçi çevresel düzenlemeler ile hazırlanan oyunda kendinizi gerçekten avlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca avlayacağınız hayvanların hepsi oldukça tehlikeliler.

Avcılık oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Jungle Sniper Hunting 3D'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip mutlaka oynamalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Sniper Hunting 2015

    Jungle Sniper Hunting 2015, gerçeğe yakın sayılacak şekilde tasarlanan bir ormanda avlanarak stres atabileceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Hunting Safari 3D

    Hunting Safari 3D, Android sahiplerini amansız bir safari mücadelesine çıkartıyor. Mobilde FPS oynamayı seviyorsanız, yırtıcı hayvanları avladığınız bu FPS oyununu mutlaka deneyin.
  • Jungle Horse 3D World Run

    Jungle Horse 3D World Run, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Sniper 3D APK

    Sniper 3D APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çevrimiçin ve çok oyunculu popüler keskin nişancı oyunudur.
  • Police Sniper Chase 3D

    Police Sniper Chase 3D, nişancılık oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir aksiyon oyunu.
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Sniper Killer 3D

    Sniper Killer 3D, şehri esir alan terörist grubu öldürerek ellerindeki rehineleri kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir keskin nişancı oyunudur.
  • Sniper Shoot War 3D

    Sniper Shoot War 3D çeşitli hedefleri vurmaya çalıştığımız bir avcılık oyunudur.