Kabu San

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Kabu San, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kabu San, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunda yukarıdan düşen arkadaşlarınızı toplamaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Kabu San, son derece dikkatli olmanızı gerektiren bir oyundur. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz oyunda farklı bölümlerin kilitlerini açabiliyor ve mücadele edebiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Yukarıdan düşen yeşil sevimli canlıları ve altınları toplamanız gereken oyunda alev toplarını almamanız gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Kabu San mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Basit kurgusu ve zevkli oynanışıyla bağımlılık etkisi de bir hayli yüksek bir oyun diyebilirim.

Kabu San oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Murat İşçi

Kabu San

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
170 MB DOSYA BOYUTU

Kabu San, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kabu San, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümlere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve arkadaşlarınıza meydan okumalısınız. Farklı bölümlere sahip olan oyunda yukarıdan düşmekte olan yeşil canlıları ve altınları sepetinizle yakalamaya çalışıyorsunuz. Aynı zamanda alev toplarından da kaçmanız gerekiyor. Yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Kabu San mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Renkli görselleri ve zevkli oynanışıyla Kabu San'ı sakın kaçırmayın. Eğer beceri oyunlarını seviyorsanız ve reflekslerinize güveniyorsanız Kabu San tam size göre bir oyun.

Kabu San oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grand Theft Auto: San Andreas

    Grand Theft Auto: San Andreas klasik oyunun Android versiyonudur
  • GTA San Andreas APK

    GTA San Andreas APK, sınırsız para vb. modları ile öne çıkan açık dünya oyunu. GTA San Andreas Android ile mobilde GTA heyecanı yaşayın.
  • Guide for GTA San Andreas

    Guide for GTA San Andreas mobil cihazlarınızda faydalanabileceğiniz bir San Andreas rehberidir
  • Gangsters of San Francisco

    Gangsters of San Francisco, Amerika eyaletlerinden bir tanesi olan San Francisco sokaklarında serserilik yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz heyecanlı bir aksiyon oyunu.
  • San Andreas Crime Girl

    San Andreas Crime Girl mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • San Andreas Sniper Shooting

    San Andreas Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Driver San Francisco

    Driver San Francisco aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • San Andreas Crime City

    San Andreas Crime City, TPS kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur