Kanal 7

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,726 TOPLAM İNDİRME
3.3 MB DOSYA BOYUTU

Kanal 7'nin canlı yayınını takip edebilir, haftalık yayın akışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kanal 7’nin resmi Android uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerinizden Kanal 7’yi canlı olarak seyredebilir, yayın akışını takip edebilirsiniz.

Sade bir arayüze sahip olan Kanal 7 uygulaması, mobil cihazlarınızdan canlı yayını takip edebilmenizde kolaylık sağlıyor. Diziler, sinema filmleri, belgeseller, gezi, sohbet ve tartışma programları gibi içerikler sunan kanalı bulunduğunuz her yerden takip edebilmenize olanak sağlayan uygulamada haftalık yayın akışını da detaylı bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz.

Çeşitli platformlardan Kanal 7’yi izlemek isteyenler, Frekans Bilgileri bölümünden detaylı bilgiye ulaşabiliyorlar. Uydu frekansları ve diğer platformlardaki içeriklere erişim için bilgi sahibi olabileceğiniz uygulamadan teknik destek de alabiliyorsunuz. Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Kanal 7 uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • Kanal D

    Kanal D, televizyon kanalına ait program akışı sunan ve canlı izleme imkanı veren mobil uygulamadır.
  • Ütopya

    Dünyanın en zor yarışması Ütopya'nın canlı yayınları izleyebilmek için geliştirilmiş mobil sürümü kullanıcıları çok sevindirecek. Uygulama sayesinde 7 gün 24 saat Ütopya'yı izleyebilirsiniz.
  • RadioTunes

    RadioTunes, gün geçtikçe artan kanal sayısı ile dikkat çeken kaliteli bir radyo uygulamasıdır.
  • YouTube Studio APK

    YouTube Studio APK bir kanal düzenleme ve yönetme uygulamasıdır. YouTube için en iyi yönetim programlarından biri olan YouTube Studio, YouTube kanallarını düzenlemede kullanılır.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.