Kanvas Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Kanvas Keyboard renkli ve esprili mesajlar yazmak amacıyla kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması.

Kanvas Keyboard, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz mükemmel bir klavye uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama, mesajlarına eğlenceli ve komik bir hava katmak isteyen tüm kullanıcıların kısa sürede favorileri arasına girmeye aday.

Her ne kadar tüm cihazların varsayılan bir klavye uygulaması olsa da birçok kullanıcı tarafından yetersiz bulunabiliyor. Kanvas Keyboard bu konuda kullanıcıları tatmin edebilmek için birbirinden ilginç ve bir o kadar da işlevsel özellikleri bünyesinde topluyor.

Uygulamayı varsayılan klavye yerine ayarladıktan sonra arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz sohbetlere GIF'ler, emojiler, duygusal ifadeler, çizimler ve gülünç şekiller ekleme şansına sahip oluyoruz. Açıkçası bu konuda Kanvas Keyboard geniş yelpazede bir seçenek listesi sunuyor. Her sohbete uygun bir şeyler bulmak mümkün. Kullanıcılar farklı sekmeler altında toplanan ifadeleri ve GIF'leri anında mesajlarına ekleyebiliyorlar. Hatta en son kullandığımız şekillere ayrı bir sekme altından dahi ulaşmak mümkün kılınmış.

Siz de mesajlarınıza farklı bir boyut kazandırmak istiyor ve kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmenin yollarını arıyorsanız Kanvas Keyboard'u mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Kanvas Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Kanvas Keyboard sayesinde arkadaşlarımıza ilgi çekici ve eğlenceli mesajlar gönderebiliyoruz.

Kanvas Keyboard, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir klavye uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz Kanvas Keyboard ile birlikte çok daha eğlenceli, ilgi çekici ve mizahi yönü ağır basan mesajlar yazabilme şansına sahip oluyoruz.

Uygulamada dikkatimizi çeken birçok özellik mevcut fakat bunların en ağır basanı her duruma uygun içeriklere sahip olması. Bu sayede sohbetimizin konusu ne olursa olsun mutlaka ortamın atmosferine uyacak bir GIF, çıkartma veya eğlenceli surat ifadesi bulabiliyoruz.

Kanvas Keyboard varsayılan klavye paneline benzer bir panele sahip. Kullanabileceğimiz içerikler farklı kategoriler altında toplanmış. Buna ek olarak en son kullanmış olduğumuz GIF'ler, çıkartmalar ve yüz ifadeleri de ayrı bir sekme altında toplanıyor. Dilediğimiz sekmeye tıklayıp içerisinde yer alan seçeneklerden birisini seçip mesajımıza anında ekleyebiliyoruz.

iMessage, WhatsApp, Kik Messenger, Facebook Messenger, Twitter ve GroupMe ile tamamen uyum içerisinde çalışan Kanvas Keyboard, arkadaşlarınızla gerçekleştirdiğiniz sohbetlerinize ilginç bir hava katmak için kullanabilecğeini en iyi uygulamalardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TouchPal Keyboard

    Android TouchPal Keyboard uygulamasıyla klavye anlayışınız değişecek.
  • Slash Keyboard

    Slash Keyboard, sosyal ağ uygulamalarının entegre edildiği güvenli klavye uygulaması.
  • ai.type keyboard

    ai.type keyboard hem akıllı hem de görünümünü kişiselleştirebileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • BlackBerry Keyboard

    BlackBerry Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi bir klavye uygulamasıdır.
  • GO Keyboard

    GO Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve düzenlenebilir bir klavye uygulamasıdır.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • Swype Keyboard

    Swype Keyboard, yazma hızınıza hız katacak üçüncü parti klavye uygulamalarından birisidir.
  • TypeSmart 2.0 Keyboard FREE

    Android TypeSmart 2.0 Keyboard FREE uygulamasıyla klavye anlayışınızı değişecek ve yazmanın zevkine varacaksınız.