Kardeş Payı Mucit Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Kardeş Payı dizisini konu alan oyun ile dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadın çalışması için çabalamanız gerekiyor.

Fenomen haline gelen Kardeş Payı dizisinden esinlenerek geliştirilen Kardeş Payı Mucit Bros oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kardeş Payı dizisi, yaz aylarında su tesisatçısında çıraklık yapan Metin ve Ali’nin, okuyamayınca gerçekten su tesisatçı olarak hayatlarına devam etmesiyle başlıyor. Her ne kadar su tesisatçısı olsalar da, çeşitli icatlar yapacak kadar zeki olan mucitleri konu alan Mucit Bros oyununda da, bu kardeşlere yardım ediyorsunuz. Dünyaya barış ve mutluluk getireceklerine inandıkları icatlarını kimse ciddiye almadığından dolayı, Metin ve Ali kardeşlerin işi oldukça zorlaşıyor. Sizler de oyunda verilen çeşitli görevlerini yerine getirerek, dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadın çalışmasını sağlayabiliyorsunuz.

Oyuna genel olarak göz attığımızda, Atari ve eski bilgisayar oyunlarından alışkın olduğumuz görsel ögeler dikkatimizi çekiyor. Karakterlerin yönlendirmelerini, ekranın sol tarafında bulunan yön oklarıyla sağlayabildiğiniz gibi kalan zaman, para ve sağlık durumlarını da ekranın üst bölümünden takip edebiliyorsunuz.

Görünüş açısından nostalji yaşatan ve keyifli dakikalar geçireceğinizi düşündüğüm Kardeş Payı Mucit Bros oyununu Android cihazlarınızda oynayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Kardeş Payı Mucit Bros

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Kardeş Payı Mucit Bros, Türk televizyon dizileri arasında en çok sevilenlerden bir tanesi olan Kardeş Payı için Doğuş grubu tarafından geliştirilen eğlenceli bir iPhone ve iPad oyunu.

Kardeş Payı Mucit Bros, Star TV üzerinde yayınlanan sevilen komedi dizisi Kardeş Payı için geliştirilen eğlenceli bir iPhone ve iPad oyunu.

Dizideki başrol oyuncuları Metin, Ali ve Feyza'nın yer aldığı oyunda yapacakları icat ile Dünya barışını sağlayacaklarını düşünen Metin ve Ali'ye yardım etmeniz gerekiyor.

Basit ama eğlenceli bir oyun olan Kardeş Payı Mucit Bros'un iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunuyor ve her iki uygulamayı da ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

Eğer diziyi izliyorsanız bileceğiniz üzere Metin ve Ali okuyamadıkları için babalarının zorlaması üzerine tesisatçı olurlar. Fakat içlerindeki mucitlik ruhunu asla kaybetmeyen sempatik ikili, tesasatçılığa devam ederken bir yandan da gizli gizli icatlarını geliştirmeye devam ederler. İcatlarını geliştirip Dünya barışını sağlamaları için ise oyunda size ihtiyaçları var. Önlerine çıkan engelleri aşabilmeleri için onlara yardım etmeniz gerekiyor.

Diziyi seviyorsanız oyunu da iPhone ve iPad'lerinize indirip oynayarak seveceğinize eminim. Farklı karakterlere sahip olan 3 kardeşe yardım edeceğiniz oyunu mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spin Bros

    Spin Bros, hem tek hem de iki kişilik oynanabilen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Super Sticky Bros

    Super Sticky Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • GUN BROS 2

    GUN BROS 2, GUN BROS serisinin ikinci oyunu olarak yayınlanıyor.
  • Snow Bros

    Snow Bros efsane oyunun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Battle Bros

    Battle Bros kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Baby Bird Bros.

    Baby Bird Bros. Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir yumurta eşleme oyunudur.
  • UFB 3 - Ultra Fighting Bros

    UFB 3 - Ultra Fighting Bros, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir dövüş oyunudur.