Karnaval One

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
425 TOPLAM İNDİRME

Karnaval One, Türkiye'nin en popüler radyolarını reklamsız ve herhangi bir kesinti olmadan dinleme fırsatı sunan yeni ve başarılı bir Android müzik servisi.

Karnaval One, müzikseverlerin kullanması için geliştirilen ve sunulan yeni bir müzik servisi uygulaması. Akıllı telefonlarımıza yüklenen uygulama tıpkı telefonlarımız gibi akıllı radyo uygulaması. Popüler radyoları reklamsız dinleme fırsatı sunan uygulama aynı zamanda farklı radyoları birleştirerek yeni bir radyo kanalı oluşturmanızı sağlıyor.

Sadece müzik dinleme ile sınırlı kalmayan Karnaval One, radyo programları, haberleri, hava durumu, trafik durumu, etkinlikleri ve Zaytung haberleri gibi yararlı olabilecek pek çok içerik sunuyor. Spotify ve Deezer gibi popüler müzik servislerine benzeyen yeni uygulama, radyo kelimesini akıllı radyo olarak değiştiren yenilikçi bir servis.

İlk indirip kayıt olduğunuzda bir haftalık ücretsiz kullanım imkanınızın bulunduğu servisi kullanmaay devam edebilmek için aylık yada yıllık olarak üyelik satın almanız gerekiyor. Aylık 5 TL ödeyerek aşağıdaki her şeye ulaşabiliyorsunuz:

  • En büyük Türkçe müzik arşivi
  • Reklamsız ve kesintisiz müzik dinleme
  • Sınırsız şarkı atlama
  • Beğendiğiniz türe özel müzik önerileri
  • Popüler radyo şov ve programlarını takiip edebilme
  • Haber, hava durumu ve trafik durumu kontrolü
  • En komik Zaytung haberleri

Eğer müzik yapamıyorum ve diğer uygulamaların reklamlarından sıkıldımdiyorsanız, hem radyo hem de dilediğiniz müziği dinleme keyfi yaşayabileceğiniz Karnaval One'ı Android mobil cihazlarınıza indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Karnaval One

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Karnaval One, en sevilen radyo kanallarını hem reklamsız hem de hiç bir kesinti olmadan dinlemenizi sağlayan yeni ve başarılı bir iOS akıllı radyo uygulaması.

Karnaval One, son zamanlarda çıkarılan en yeni ve başarılı müzik servislerinden bir tanesi. iPhone ve iPad sahiplerinin kendi zevklerine göre en sevdiği müzikleri reklamsız ve kesintisiniz dinleme imkanı bulacağı uygulama deneme sürümü olarka ücretsiz sunuluyor. Bir haftalık süre sonunda kullanmak isteyen kullanıcılar aylık yada yıllık abonelik alarak kullanmaya devam edebiliyor.

Akıllı radyo kavramını ortaya çıkaran Karnaval One, farklı radyo kanallarını bir araya getirip yeni radyo kanalı oluşturmanızı sağladığı gibi, en popüler radyo kanallarındaki haberlere, şovlara, programlara, trafik raporuna, hava durumuna ve hatta en komik Zaytung haberlerine bile bakabilmenizi sağlıyor.

Dinlediğiniz şarkı türlerine göre size aynı türde dinleyebileceğiniz diğer güzel şarkılar öneren servis sayesinde bir çok yeni şarkı keşfedebiliyorsunuz.

Dijital müzik servisi olarak diğer uygulamaları kullanmıyorsanız Karnaval One'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim. En geniş Türkçe müzik arşivine sahip olan servis sayesinde hiç bir reklam olmadan kesintisiz müzik dinleme keyfini yaşayın.

Deneme sürümü tamamlandıktan sonra aylık 5 TL ödeyerek servisi kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Yeni uygulamanın çıkış kampanyasına özel yıllık aboneliğinde yüzde 10'luk indirim bulunuyor. Eğer müziksiz yaşayamam diyenler kategorisindeyseniz ve radyo dinlemeyi de seviyorsanız bu uygulama tam size göre diyebilirim.

Artık eski ve klasikleşen radyoları bir kenara bırakıp akıllı radyo konseptine ayak uydurma vaktiniz geldi. Karnaval One ile radyo size değil siz radyoya hükmedin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Karnaval

    Karnaval Smart TV uygulaması ile Karnaval radyo kanallarını akıllı televizyonunuzdan dinleyebilirsiniz.
  • Karnaval Radyo for Tablet

    Karnaval Radyo for Tablet, Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanallarını bir araya getiriyor.
  • Karnaval Radyo

    Karnaval.com, birçok popüler radyoyu bünyesinde barındıran oldukça başarılı bir radyo dinleme uygulaması.
  • Karnaval TV

    Karnaval TV, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.