Kaspersky Klwk

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,105 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Klwk ile antivirüs yazılımlarınızın çalışmasını engelleyen virüslerden kurtulabilirsiniz

Kaspersky Klwk kullanıcılara Worm.Win32.Kido.ed ve Net-Worm.Win32.Kido.em gibi virüsleri temizlemek için pratik bir çözüm sunan ücretsiz bir virüs temizleme programıdır.

Güvenlik devi Kaspersky tarafından yayınlanan ücretsiz yazılım oldukça tehlikeli olan Net-Worm.Win32.Kido.em ve Worm.Win32.Kido.ed virüslerini saniyeler içerisinde tespit ederek bilgisayarınızdan silebiliyor. Bu virüsleri tehlikeli yapan şey ise bilgisayarınızda yüklü olan antivirüs yazılımlarını devre dışı bırakmaları ve bilgisayarınızı saldırılara açık hale getirmeleri. Bu nedenle bilgisayarınız sadece bu iki virüse karşı değil, bütün virüslere karşı savunmasız hale geliyor. 

Kaspersky Klwk sayesinde bu virüslerin oluşturduğu tehdidi kolayca ortadan kaldırabiliyorsunuz. Komut satırı tabanlı bir yazılım olan ve ihtiyaca hitap eden Kaspersky Klwk'de özel bir arayüz bulunmamakta. Program oldukça küçük boyutlu ve bilgisayarınızı yormayacak şekilde çalışıyor.

Bilgisayarınızdaki bütün virüslerden korunmak için Kaspersky Antivirüs'ü kullanmanızı tavsiye ederiz:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Kaspersky Anti-Virus

    Kaspersky Anti-Virus 2017, Windows PC kullanıcıları için en iyi antivirüs programlarından biri.
  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Virus Removal Tool

    Kaspersky Virus Removal Tool, bedava virüs tarama ve temizleme programı, ücretsiz virüs temizleyicidir.
  • Kaspersky Security Scan

    Kaspersky Security Scan, en son güvenlik tehditlerini tespit edebilen, rapor sunan ve önerilerde bulunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • MKS 2007e ve Koruma Programı

    Dünya'nın en iyi antivirüs programlarından... 2004 ve 2005 yıllarında en iyi antivirüs programı ödüllü bu beş beşlik program Kaspersky'a rakip olarak gösteriliyor. Ayrıca 1987 yılında ilk üretimi gerçekleştirildi. 20 yıldır virüsler
  • Kaspersky Products Remover

    Kaspersky Products Remover bilgisayarlarınızdan Kaspersky ürünlerini kaldırmanıza imkan tanıyan bir program kaldırma aracı