Kaspersky Secure Connection

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,042 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Secure Connection, Windows PC kullanıcılarının tercih edebileceği güvenli VPN programları arasında.

Kaspersky Secure Connection, Windows PC kullanıcısı olarak güvenle indirip kullanabileceğiniz VPN programı. Bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz VPN servisi, sadece engelli sitelere giriş yapmanızı kolaylaştırmıyor; aynı zamanda çevrimiçi gizliliğinizi, verilerinizi, mesajlarınızı koruyor.

Günümüzde hemen her kullanıcının bilgisayarında ve mobil cihazında yüklü olan VPN programları, engellenen sosyal ağlara giriş yapmayı kolaylaştırıyor, ülkemizde hizmet vermeyen servisleri kullanmamıza izin veriyor, herkesin kullanımına açık WiFi noktalarında güvenle gezinti yapmamızı sağlıyor, hacker’ların verilerimize erişmesini zorlaştırıyor, IP adresimizi saklayarak internette gezinmemize imkan veriyor.

Özellikle ülkemizde vazgeçilmez programlar arasında olan VPN servislerinin güvenilir olanlarını bulmak zor. Kaspersky Secure Connection, Windows bilgisayarınıza güvenle indirip bağlanabileceğiniz VPN programlarından biri. Ücretsiz 1 aylık deneme süresi boyunca günlük 200MB veri kullanımına izin veriyor, VPN sunucu konumu seçimini otomatik olarak yapıyor ve tek bir PC’de kullanabiliyorsunuz. Aylık 14,99 TL ödemeniz durumunda sınırsız veri, dilediğiniz ülkeden bağlanma, 5 cihaza kadar yükleme kısacası tüm sınırlamaları kaldırmış oluyorsunuz.

Kaspersky Secure Connection Özellikleri:

  • Halka açık WiFi noktalarında internete güvenle bağlanma
  • Engelli / yasaklı sitelere giriş
  • IP adresi, konum gizleme
  • Güvenli VPN sunucu konumları
  • Verileri şifreleme
  • Mesajların gizli kalması sağlama
  • Güvenli alışveriş
Erkan Calp

Kaspersky Secure Connection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
730 TOPLAM İNDİRME

Kaspersky Secure Connection, Android telefon ve tablet kullanıcıları için güvenli VPN uygulaması.

Kaspersky Secure Connection, Android telefon ve tablet kullanıcısı olarak ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en güvenli VPN uygulaması. Ödüller almış güvenlik şirketinin VPN programıyla internette güven içinde gezerken sınırlara da takılmayacaksınız.

Bölgesel olarak erişime kapalı hizmetleri kullanabilmek, aniden engellenen/erişime kapatılan sosyal ağlarda bağlantıyı sürdürebilmek, YouTube hız sınırlamasına takılmamak, herkese açık WiFi noktalarında çevrimiçi tehditlerden korunmak, online bankacılık işlemlerinde güvende olmak için ihtiyaç duyduğumuz VPN programları mobilde de bulunuyor. Ücretsiz ve ücretli çok fazla seçenek arasından güvenli olanını bulmak zor. Bu noktada Kaspersky’nin Secure Connection VPN uygulamasını önereceğim. En yeni güvenlik tehditlerine karşı hızlı şekilde önlem alarak biz kullanıcıların verilerini, kişisel bilgilerini koruyan Kaspersky’nin VPN uygulaması son derece kaliteli. Herkesin rahatça kullanabileceği kullanıcı arayüzüne sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Kaspersky Secure Connection VPN servisinin ücretsiz sürümünde 200MB günlük veri kullanımına izin verilirken, premium sürümü satın alanlara sınırsız trafik kullanımı ve 5 cihaza kadar yükleme izni veriliyor.

Erkan Calp

Kaspersky Secure Connection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
613 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Kaspersky Secure Connection, Mac kullanıcılarının da ücretsiz indirip kullanabildiği güvenli, hızlı VPN programı.

Kaspersky Secure Connection, Mac kullanıcılarının da ücretsiz indirip kullanabildiği güvenli, hızlı VPN programı.

Türkçe kullanıcı arayüzüyle gelen VPN programı ile engelli ve yasaklı sitelere giriş, IP adresi ve konum gizleme oldukça basit. Halka açık WiFi noktalarında iletişiminizi koruyarak hacker’lara da geçit vermeyen VPN servisini bir ay boyunca ücretsiz deneyebiliyorsunuz. Sonrasında memnun kalırsanız – ki kalacağınızı düşünüyorum – aylık 14,99 TL veya yıllık 89,99 TL abonelik ücreti ödeyerek veri kullanım, VPN sunucu konumları, cihaz sınırına takılmadan özgürce kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Çevrimiçi ortamda iletişimi güvenle sürdürme, alışveriş yapma, sosyal ağlarda gezinme, daha fazla siteye erişme kısacası internette özgürce, gizliliğinizi koruyarak güvenli şekilde gezinmenize imkan tanıyan VPN programlarından Kaspersky Secure Connection, Mac OS X 10.11 ve üzeri tüm bilgisayarlarda çalışıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • Kaspersky Security Cloud 2021

    Kaspersky Security Cloud 2021, PC, macOS, Android ve iOS için en iyi bulut tabanlı virüs koruma programıdır.
  • GoTrusted Secure Tunnel

    GoTrusted Secure Tunnel ile internet gezintilerinizin takip edilmesini önleyebilirsiniz.
  • Kaspersky Safe Kids

    Kaspersky Safe Kids indir, çocuklarınızın internet güvenliği içi kullanmanız gereken bir cümle.
  • F-Secure VPN

    Kullanıcı gizliliğini önemseyen F-Secure VPN, 30 yıldan uzun süredir kesintisiz hizmet sunuyor.
  • F-Secure Internet Security

    F-Secure Internet Security, çevrim içi tehditler başta olmak üzere bilgisayarınızı virüs, solucan, spam ve casus yazılımlara karşı gerçek zamanlı olarak korur.
  • Kaspersky Total Security 2021

    Kaspersky Total Security 2021, PC, Mac ve mobil için en üst düzey koruma. Tek lisansla antivirüs, VPN, fidye yazılımı koruması, web kamera güvenliği
  • SSH Secure Shell Client

    SSH Shell ekranıyla uzak sunucu yönetimini ve SFTP bağlantılarını (dosya transferi imkanı), TAMindir'e göre Windows üzerinde en kolay ve başarılı gerçekleştiren yönetim programıdır.