Kastor - Free Vimeo Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,304 TOPLAM İNDİRME

Kastor - Free Vimeo Downloader ile Vimeo üzerinden video indirebilirsiniz

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Dosya İndirme Yöneticileri kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Kastor - Free Vimeo Downloader kullanıcılara Vimeo video indirme ve videolardan ses alma konusunda yardımcı olan bir video indirme programıdır. 

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Kastor - Free Vimeo Downloader sayesinde popüler video izleme servisi Vimeo üzerindeki videoları bilgisayarımıza kaydedebilmekteyiz. İnternet bağlantımız nedeniyle çoğu zaman Vimeo üzerinden yüksek kalitede video izleyemiyoruz. Bunun yanında kotalı internet bağlantıları söz konusu olduğunda aynı videoyu 2. kere seyretmek kotamızın kısa sürede aşılmasına sebep verebiliyor. Kastor - Free Vimeo Downloader kullanarak hem yüksek kalite videoları bilgisayarınıza kaydedebilir, hem de kotanızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Kastor - Free Vimeo Downloader indirdiğiniz Vimeo videolarının içerisindeki sesleri de ayıklayabilmekte. Programın videolardan ses alma özelliği sayesinde konser videolarındaki veya müzik kliplerindeki sesleri ayrı ses dosyaları olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Böylece bu videoları ses dosyaları olarak MP3 çalar gibi mobil cihazlarınıza aktarabilir, video oynatmak yerine müzik şeklinde dinleyebilir ve bataryanızı daha verimli kullanabilirsiniz.

Kastor - Free Vimeo Downloader kullanıcılara Vimeo üzerinden toplu video indirme imkanı da veriyor. Bu iş için indirmek istediğiniz Vimeo videolarının internet adreslerini kopyalayıp program arayüzündeki ilgili alana yapıştırarak sıralamanız yeterli olmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Vimeo Downloader

    Free Vimeo Downloader, Vimeo üzerinde izlediğiniz çevrimiçi videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Kastor - All Video Downloader

    Kastor - All Video Downloader ile internet üzerinden kolayca video indirebilirsiniz
  • 4K Vimeo Downloader

    4K Vimeo Downloader ile favori vimeo videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • Vimeo Video Downloader

    Vimeo Video Downloader programı yardımıyla tek tıkla Vimeo videolarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Kastor - Free Tube To Mp3

    Kastor - Free Tube To Mp3 ile YouTube videolarını ses dosyalarına dönüştürebilirsiniz
  • All-In-One Video Downloader

    All-In-One Video Downloader programı ile YouTube, Vimeo ya da Dailymotion'da yer alan videoları kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Freemake Video Downloader

    YouTube, Google, Facebook, Vimeo gibi pek çok siteden video indirmenizi sağlayan Freemake Video Downloader HD desteği ve format dönüştürme seçenekleriyle tercih sebebi.
  • SpeedBit Video Downloader

    Video sitelerinde beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç olan SpeedBit Video Downloader ile Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Google Video gibi FLV formatında yayın yapan tüm sitelerdeki