Kelime 101

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Farklı bir kelime oyunu

Kelime 101, eşi benzeri olmayan bir kelime oyunu olarak nitelendirebileceğim bir oyundur. Oyunda kelimeler üretmeye çalışarak puanlar topluyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Okey 101 tarzı bir oynanışa sahip olan oyunda kelime dağarcığınızı geliştirebiliyorsunuz.

Oldukça basit bir oynanışa sahip olan Kelime 101, kelimeler üretip puanlar kazandığınız ve arkadaşlarınıza meydan okuduğunuz bir oyundur. 101 oyununun mantığına oldukça benzer bir oynanışa sahip olan oyunda kelimeler üreterek ıstakanıza diziyor ve oda puanını geçtiğinizde de ortaya açabiliyorsunuz. Elinizde kalan harfleri diğer oyuncuların kelimelerine işleyerek de yeni kelimeler ortaya çıkarabiliyorsunuz. Son deece zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Kelime 101 ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer okey ve 101 oynamayı seviyorsanız müptelası olabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Kelime 101 sizleri bekliyor.

Kelime 101 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kelime 101

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Harika bir online mobil kelime oyunu

Kelime 101, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşi benzeri olmayan bir kelime oyunudur. Okey 101 oynuyormuş gibi hissedebileceğiniz oyunda harika zamanlar geçirebiliyor ve aynı zamanda da kelime dağarcığınızı geliştirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz harika bir kelime oyunu olan Kelime 101, kelimeler üretip puanlar kazandığınız bir oyundur. En az 4 en fazla 15 harfli kelimeler üreterek puanlar topladığınız oyunda rakiplerinize meydan okuyorsunuz. Online bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda kelimeler ürettikçe puanlar kazanıyor ve yeterli puanı topladıktan sonra kelimelerinizi ortaya açabiliyorsunuz. Elinizde kalan harfleri -de diğer oyuncuların kelimelerine işleyerek yeni kelimeler üretebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer 101 oynamayı seviyorsanız Kelime 101 tam size göre bir oyun diyebilirim. Son deece zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğim Kelime 101 ile eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Eğer okey ve 101 oynamayı seviyorsanız müptelası olabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Kelime 101 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • Fun Okey 101 Online

    Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu