Kent FM

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Kent FM uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan doksanların pop müziklerini dinlemeye başlayabilirsiniz.

Kent FM uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının, mobil cihazlarını kullanarak kolayca Kent FM radyosunu dinlemek için kullanabilecekleri ücretsiz radyo dinleme uygulamaları arasında yer alıyor. Oldukça sade ve hemen dinlemeye başlayabileceğiniz bir arayüzle birlikte gelen uygulama, böylelikle kullanıcıların özellikle yetmişler, seksenler ve doksanlardaki parçaları diledikleri gibi dinlemelerine yardımcı oluyor.

Uygulamanın yayınladığı Kent FM radyosu direkt olarak internet üzerinden çekiliyor ve bu nedenle çalışmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunu belirtmek lazım. Ancak özellikle kotalı 3G internet bağlantılarını kullanarak uzun sürelerle radyo dinlemenin kotayı bitirebileceğini de kesinlikle aklınızdan çıkarmayın derim.

Kent FM uygulamasında yer alan Facebook ve Twitter butonlarını kullanarak radyonun sosyal medya hesaplarına ulaşabiliyor, hatta dilerseniz e-posta butonuna basarak taleplerinizi radyoya iletebiliyorsunuz. Bunun yanında çağrı yapabilmeniz için de bir çağrı butonu bulunduğu için şarkı taleplerinizi ya da önerilerinizi aramalar yaparak da iletebiliyorsunuz.

Herhangi bir performans sıkıntısına sahip olmayan uygulama, akıcı bir şekilde Kent FM radyosunu cebinize getiriyor. Lakin internetin zor çektiği noktalarda zaman zaman kesintilerle karşılaşmak mümkün olduğu için iyi bir konumda olduğunuzdan emin olmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Kent FM

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Kent FM uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan nostaljik şarkıları dinlemeye başlayabilirsiniz.

Kent FM uygulaması, adından da farkedebileceğiniz gibi iPhone ve iPad kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanmış bir radyo dinleme uygulaması olarak karşımıza çıktı. Kent FM’i dinlemenize olanak tanıyan uygulama, böylece mobil cihazınızı taşıdığınız her yerde yetmişlerin, seksenlerin ve doksanların müziklerini de beraberinizde götürmenize yardımcı oluyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve temelde tek ekranlı bir arayüze sahip olan uygulama, onu açmanızla birlikte radyo yayınını internet üzerinden almaya ve size dinletmeye başlıyor. Ancak devamlı olarak radyo dinlemenin özellikle 3G bağlantılar üzerinde kota tüketici bir yapısının olması nedeniyle uzun vadeli kullanımlarda WiFi bağlantılarının çok daha işinize yarayacağına inanıyorum.

Uygulamanın arayüzünde sadece bir ses ayarlama butonu yer alıyor ve bu butonu kullanarak ses düzeyini değiştirebiliyorsunuz. Elbette istediğiniz anda pause butonuna basarak radyo yayınını geçici olarak durdurmanız ve daha sonra yeniden dinlemeye devam etmeniz de mümkün. Ancak kötü bir internet bağlantınız varsa durdurma ve başlatma işlemlerinde geçici duraksamalar olabileceğini de unutmayın.

Çalışması esnasında herhangi bir sorun, kesinti ya da performans sıkıntısı bulunmayan Kent FM radyo dinleme uygulaması, kendinizi müzik dinleme ihtiyacı içerisinde hissettiğinizde yanınızda olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kule Fm

    Kule Fm mobil cihazlarınızda Kule Fm kanalını dinlemenize imkan tanıyan bir mobil uygulamadır
  • Mood Fm

    Sade tasarımıyla dikkat çeken bu uygulama sayesinde sevdiğiniz tarzda müzik parçalarını dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.
  • NTV Radyo

    NTV Radyo uygulaması ile NTV Radyo, Capital Radio ve Kral FM kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Kral

    Kral TV, Kral FM ve Kral POP'u dinleyebilmek için Android cihazınızda yer alması gereken uygulamalardan bir tanesi.
  • Neon FM

    Neon FM, Android telefonda tek başınıza veya online oynayabildiğiniz müzik oyunu.
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • Player FM

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz Player FM uygulaması ile kolayca podcastler bulabilir ve dinleyebilirsiniz.