Kentkart Bakiyem

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
956 TOPLAM İNDİRME

Kentkart Bakiyem ile kentkartınızın bakiyesini anlık olarak takip edebilirsiniz.

Kentkart Bakiyem, kentkartınıza ait verileri güncel olarak gösteren ücretsiz bir uygulamadır. Uygulama ile kentkartınızda kalan miktarı, son yükleme yaptığınız miktarı ve son harcamanızı tarih bazında görebilirsiniz.

Kentkart bakiyenizde kalan miktarı hızlıca sorgulatarak Bakiyeniz Yetersiz sesinden kurtulmanıza yardımcı olan uygulamanın kullanımı oldukça basit. Kentkartınızın arka bölümündeki numarayı kart no bölümüne girin ve bulunduğunuz ili seçin. "Sorgula" butonuna dokunduğunuzda kentkartınızın güncel verileri ekranınıza yansıyacaktır. Dilerseniz bilgileri hatırla seçeneğini kullanarak uygulamanın bir sonraki girişinizde kentkartınızı kolayca tanımanızı sağlayabilirsiniz.

İzmir dahil 14 ili destekleyen uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise bakiyeniz belirlediğiniz sınıra ulaştığında cihazınızı titreştirerek size haber vermesi. Bunun dışında yakınınızda kentkart yükleme noktalarını da -harita üzerinde- gösteren uygulamanın push bildirim özelliği bulunmaktadır. Böylece uygulamayı açmadan kartınızın mevcut bakiyesini ve bakiye sınırında olup olmadığınızı görebilirsiniz. Ayrıca widget'lar sayesinde de cihazınızın ana ekranından ve kilit ekranından kart bilgilerinizi görmeniz mümkün.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mersin Ulaşım

    Toplu taşıma araçlarının hareket saatlerine ulaşabilir, Kentkart'ınızın bakiyesini sorgulayabilirsiniz.
  • Eshotroid

    Eshotroid, İzmir'li kullanıcıların otobüs saatlerini ve Kentkart bakiyelerini kontrol etmelerini sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • İzmir Ulaşım

    İzmir'deki metro, izban, feribot, eshot, izulaş, kentkart ve durak bilgilerine Android telefonunuzdan hemen erişmenin yolu bu ücretsiz uygulama.
  • Kentkart Mobil

    Kentkart Mobil ile güncel Kentkart bakiyenizi öğrenebilirsiniz
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.