Wave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Wave, Ketchapp'ın Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay yarışı oyunu.

Wave, Ketchapp’ın Android platformuna ücretsiz olarak çıkardığı beceri gerektiren oyunlar arasında. Basit görsellere sahip olduğundan ufak boyutlu olan oyunda uzay gemisini kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz. Amacımız uzayın derinliklerinde çemberlere takılmadan olabildiğince uçmak.

Mobil platformdaki uzay yarışı oyunlarından oldukça farklı oynanış sunuyor Wave. İki boyutlu olmasının yanı sıra uzay gemileriyle bizi karşı karşıya getirmeyen oyunda çemberlerinden içerisinden geçerek sonsuzluğa yol alıyoruz.

Uzay gemimizin kontrolünü sağlama noktasında ufak dokunuşlar yeterli oluyor. Ekranın herhangi bir noktasına dokunup basılı tuttuğumuzda uzay gemimiz havalanıyor, parmağımızı çektiğimizde de yere doğru yol alıyor. İçerisinde gittiğimiz platformun yapısı fazlasıyla bozuk olduğundan geminin kontrolünü sağlamak bir yana yönlendirmek oldukça zor.

Erkan Calp

Wave

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Wave, Ketchapp'ın iOS cihazlarda ücretsiz oynanabilir zorlu uzay yarışı oyunu.

Wave, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay yarışı oyunu. Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla zorluk düzeyini ilk saniyelerde hissettiren oyunda çemberlerin içerisinden geçerek puan toplamaya çalışıyorsunuz.

iPad’in yanı sıra küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynanabilen uzay gemisi oyununda geminizi ve platformu yan profilden görüyorsunuz. Herhangi bir noktaya basılı tutarak kalkışınızı yapıyor, ara – sık dokunuşlarla dümdüz ilerlemesini sağlıyor, parmağınızı çekerek alçalmasını sağlıyorsunuz. Kontrol sistemi oldukça basit görünüyor ancak platformun yapısı o kadar bozuk ki geminin yönünü ayarlamak için oldukça uğraş vermeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wave Launcher

    Wave Launcher uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kısayollarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.
  • WAVE Calendar

    WAVE Calendar uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan takvimlerinizi çok daha kolay bir şekilde yönetebiliyorsunuz.
  • WAVE Scheduler

    WAVE Scheduler uygulaması ile Android cihazlarınızdan hiç zorlanmadan tüm toplantılarınızı organize edebilirsiniz.
  • Skill Wave

    Skill Wave, koşu oyunlarına benzeyene fakat canlı bir karakter yerine bir nesneyi kontrol ederek ilerleyeceğiniz Android sonsuz koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.
  • Norton Family

    Norton Family ile çocuklarınız internette güvende.
  • Piper Mobile

    Piper Mobile, Piper ev güvenlik cihazlarınız kontrol edebilmeniz için tasarlanmış olan ücretsiz Android uygulamasıdır.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu