Kidofun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Kidofun, çocuğunuza uygun etkinlikleri hızlıca bulabileceğiniz bir Android uygulaması.

Kidofun, Türkiye’nin ilk çocuk etkinlik mobil uygulaması olarak dikkat çekiyor. Çocuğunuzla birlikte hafta sonları yapacak bir etkinlik bulamıyor veya aynı etkinlikleri yapmaktan sıkıldıysanız bu uygulamanın önerilerine kesinlikle bakmalısınız.

Bulunduğunuz şehirde belirlediğiniz gün ve saatlerde tüm çocuk etkinliklerini hızlıca listeleyebileceğiniz uygulamayı Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. Geniş filtreleme seçenekleri (konum, yaş grubu, etkinlik kategorisi, organizatör veya mekan araması gibi çok sayıda kriter mevcut) sayesinde kendi çocuğunuza en uygun etkinlikleri hızlıca bulmanıza yardımcı olan Kidofun’da bulduğunuz etkinliğe dair detaylı bilgiye de ulaşabiliyorsunuz. Etkinlik alanının video ve fotoğrafları, sunduğu imkanlar (otopark, yeme – içme mekanı, katılım kapasitesi dahil tüm bilgiler), daha öncesinde etkinliğe katılmış kişilerin yorum ve puanlamaları, etkinliği organize eden şirket hakkında bilgi gibi her detay karşınıza çıkıyor.

Erkan Calp

Kidofun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Kidofun, çocuğunuzla yapacağınız etkinlikleri bulmanızda yardımcı olan bir mobil uygulama.

Kidofun, çocuğunuzla vakit geçiren, birlikte bir şeyler yapan ebeveyn olarak hep aynı etkinlikleri yapmaktan sıkıldığınız durumda yardımcı olacak bir mobil uygulama. Belirlediğiniz kriterlere göre çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz etkinlikleri listeleyen uygulama ücretsiz ve üye olmadan kullanabiliyorsunuz.

iPhone’unuza indirip kullanabileceğiniz etkinlik uygulamasında çocuğunuz için en uygun etkinliği bulmanız saniyelerinizi almayacak desem sanırım abartmış olmam. Türkiye’nin ilk çocuk etkinlik mobil uygulaması Kidofun, filtreleme seçenekleriyle çocuğunuzla birlikte yapabileceğiniz etkinlikleri hızlıca listeleyebiliyor. Tek yapmanız gereken etkinliğin yerini, çocuğunuzun yaşını ve etkinlik kategorisini seçmek. Listelenen etkinlikler arasından kolaylıkla seçiminizi yapmanız için de etkinlik açıklama ve etkinlik alanının video ve fotoğrafları, imkanlarının yanı sıra kullanıcı yorumları ve etkinlik puanları gösteriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zara

    Zara'nın resmi Android uygulaması ile sanatçıyı daha yakından takip edebilirsiniz.
  • Uyanık TV

    Android cihazlarınızdan Türk televizyon kanallarını takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Vipme

    Sevdiğiniz markalara ait tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.
  • İntersinema

    İntersinema, sinemaseverler için geliştiril geniş çaplı ve detaylı bir Android sinema uygulaması.
  • Kahve Falı

    Kahve fincanınızın fotoğraflarını çekerek falınızı kolayca yorumlatabilirsiniz.
  • Özlü Sözler

    Özlü Sözler, ünlü kişilerin ağzından çıkan seçilmiş sözlerin yer aldığı bir mobil uygulamadır.
  • Blippar

    Blippar ile ünlü markaların özel tekliflerini kaçırmayın. Sizde beğendiğiniz markanın teklifini blipp'leyin karlı çıkın.
  • Google Spotlight Stories

    Android için ücretsiz bir Google uygulaması olan Google Spotlight Stories ile şirketin gelecek planlarını takip edin.