Kids Piano Games Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Kids Piano Games, çocuklarınıza küçük yaşta piyano çalmayı öğretebileceğiniz ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.

Kids Piano Games, oyun olarak tasarlanan fakat eğlendirmesinin yanında çocuklarınız için eğitici özelliği de bulunan bir Android piyano oyunudur.

Renkli ve hareketli bir oyun yapısına sahip olan uygulama sayesinde çocuklarınız piyano çalmayı küçük yaşta öğrenebilirler. Piyano çalarken keyifli vakit geçirmeleri ve mutlu olmaları da uygulamanın artıları arasında yer alıyor. Grafikleri çizgifilm gibi hazırlanan uygulama üzerindeki piyano rengarenk. Bu nedenle çocukların daha çok ilgisini çekmektedir.

Uygulama üzerinde piyano olmasına rağmen farklı enstrüman sesleri ve şarkılar seçebiliyorsunuz. Çocuğunuzun müziğe olan ilgisini arttıracak olan uygulamanın tamamen ücretsiz olması da herkes tarafından rahatlıkla kullanılması sağlıyor.

Aşırı gelişmiş bir uygulama olmamasına rağmen çocuklarınızın hem müzik yeteneklerini geliştirmek hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için kullanabileceğiniz Kids Piano Games uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kids Animal Piano

    Kids Animal Piano ile piyano tuşlarından hayvan sesleri çıkararak eğlenceli müzikler oluşturabilirsiniz.
  • Kids Paint Free

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resim yapma uygulamasıdır.
  • PlayKids Party - Kids Games

    PlayKids Party - Kids Games, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilmiş bir eğitici oyun olarak tanımlanabilir.
  • Animal Sounds for Kids

    Animal Sounds for Kids, çocuklarınızın teleofn ve tablet kullanarka hayvan selserini öğrenmesini sağlayan basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Kids School

    Kids School çocuklara muhteşem bir okul öncesi eğitim veriyor ve onları eğlendiriyor.
  • Learning colors for kids

    Learning colors for kids, çocuklarınızın renklerin İngilizcelerini öğrenebileceği basit ama yararlı bir Android eğitim uygulaması.
  • Simply Piano

    Piyano çalmayı öğrenmek sandığınız kadar zor değil.
  • Khan Academy Kids

    Çocuklara her alanda eğitim vermek artık mümkün.