Kim Milyoner Olmak İster

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
29,288 TOPLAM İNDİRME

Kim Milyoner Olmak İster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarışma oyunudur

Kim Milyoner Olmak İster televizyonların en sevilen yarışma programlarından olan aynı isimli yarışmayı mobil cihazlarımıza taşıyan bir bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz Kim Milyoner Olmak İster ile siz de her zaman televizyonda izlediğiniz yarışmaya aktif olarak katılabiliyorsunuz. Oyunda temel olarka bize sorulan sorulara doğru şıkkı seçerek cevap vermeye çalışıyoruz. Fakat bu iş için belli bir süreye sahibiz. Süre dolmadan doğru şıkkı bulmak ve çeldirici şıkları ayıklamak oldujkça heyecanlı bir süreç.

Kim Milyoner Olmak İster'de oyunculara farklı kategoriler altından sorular yöneltiliyor. Oyuncular zorlandıkları sorularda joker haklarından yararlanabiliyorlar.

Kim Milyoner Olmak İster mobil cihazınızı yormadan çalışabiliyor. Oyunda tek yapmanız gereken şıklara dokunarak seçim yapmak.

Can Erdil Şentürk

Kim Milyoner Olmak İster

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
1,193 TOPLAM İNDİRME

Kim Milyoner Olmak İster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

 Kim Milyoner Olmak İster eğer bilgi birikiminizi sınamak ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek isterseniz oynamaktan zevk alabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir bilgi yarışması oyunu olan Kim Milyoner Olmak İster temel olarak televizyonların sevilen yarışma programını mobil cihazlarımıza taşıyarak bu eğlenceyi nerede olursak olalım yaşamamızı mümkün kılıyor. Kim Milyoner Olmak İster'da oyunculara farklı kategoriler altında sorular yöneltiliyor ve oyuncular şıklar arasından doğru olanı seçerek puan kazanıyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de 2 farklı oyun modu bulunuyor. Dilerseniz sayacın olmadığı oyun modunu oynayabilir ve rahatça soruları cevaplayabilirsiniz. Dilerseniz zamana karşı yarıştığınız oyun modunu tercih ederek daha yüksek heyecan yaşayabilirsiniz. Bu modda oyunculara her soruyu cevaplamak için belli bir süre veriliyor. Bu da işleri zorlaştırıyor ve adrenalin salgılatıyor. Bu modu oynayan oyuncular yakaladıkları yüksek puanları çevrimiçi olarak paylaşabiliyor.

Kim Milyoner Olmak İster içinde 500 soru yer almakta. Zengin soru sayısına sahip Kim Milyoner Olmak İster'i oynarken seçeceğiniz müzikleri dinleyebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Milyoner 2024 APK

    Milyoner 2024 APK'da, çeşitli zorluk derecesindeki soruları çözün ve çevrimiçi sıralamada yükselmeye çalışın.
  • Milyoner 2020 APK

    Milyoner 2020 APK veya Google Play'den yüklenebilir. Milyoner 2020 oyunu, Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasından uyarlamadır ve oldukça popülerdir.
  • Yeni Milyoner 2019

    Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasının resmi olmayan Android sürümü
  • Milyoner Bilgi Yarışması

    Milyoner Bilgi Yarışması, bilginizi test edebileceğiniz başarılı bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • NB Milyoner

    Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Milyoner yarışmasının Android uygulaması.
  • Milyoner Türk Futbolu

    Milyoner Türk Futbolu, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz futbol bilgi yarışması (testi) oyunu.
  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Stencil Art - Spray Masters

    Usta bir ressam olmak ister misin?