King of Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu

King of Dead, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Mistik bir atmosfere sahip olan oyunda canvarlarla savaşıyor ve yaratıklara hükmetmeye çalışıyorsunuz.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir MMO strateji oyunu olarak dikkatimizi çeken King of Dead, hayaletler ve canavarlarla mücadele edip insanlığı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Aksiyon ve macera dolu bölümleriyle ön plana çıkan oyunda güçlü kuleler inşa ediyor ve savunma hattınızı belirliyorsunuz. Diğer oyuncularla ittifak da yapabileceğiniz oyunda güçlü ejderhalar yetiştirerek yenilmez bir konuma da gelebiliyorsunuz. Seçkin askerlerden oluşan ordular kurabileceğiniz oyunda savaşın tadına doyabiliyorsunuz. Güçlü karakterlerin de yer aldığı oyunda farklı kahramanları kontrol edebiliyorsunuz. Maceradan maceraya atıldığınız oyunda tahtı elden bırakmamanız gerekiyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız King of Dead sizleri bekliyor.

King of Dead oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

King of Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
171 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu

King of Dead, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor. Ejderhalar yetiştirip güçlü askerlerden oluşan ordular kurabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olan King of Dead, insanlığı kurtarmak için mücadele ettiğiniz bir oyundur. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle ön plana çıkan oyunda seçkin askerlerden oluşan ordular kuruyor ve yenilmez bir konuma gelmek için çabalıyorsunuz. Güçlü kuleler inşa ederek savunma hattınızı da güçlendirebileceğiniz oyunda maceradan maceraya atılıyorsunuz. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm King of Dead, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Basit kontrolleri ve gelişmiş grafikleriyle de mistik bir atmosfere sahip olan King of Dead, oyununu sakın kaçırmayın.

King of Dead oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Royal Defense King

    Kahraman ve askerlerinizle ölüler ordusu istilasını savuşturun!
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • King of Avalon: Dragon Warfare

    King of Avalon: Dragon Warfare, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.
  • Kiss of War

    Seksi kızlarla savaşa girin.
  • Rise of Dragons

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu