King of Math Junior

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

King of Math Junior, çocuklara hitap eden zihin çalıştıran bir matematik oyunu.

King of Math Junior, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz matematik esaslı bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir. Çocuklara hitap eden bir yapıya sahip olan oyunda renkli görsellere ve sevimli modellemelere yer veriliyor. İçerik olarak son derece eğitici bir metod izlediğini de belirtmem gerek.

Oyunda toplama, çıkarma, bölme, kıyaslama, ölçme, çarpa, geometrik hesaplamalar gibi matematiğin farklı kollarını kapsayan sorular çıkıyor. Bulmacalarla zenginleştirilen oyun yapısı oyunu orijinal kılan detaylar arasında. Tüm sorular temiz ve anlaşılır bir ekranda karşımıza çıkıyor. Aldığımız puanlar detaylı bir şekilde saklanıyor. Daha sonra dönüp önceden aldığımız puanları kontrol edebiliyoruz.

King of Math Junior'da ortaçağ temasına yer verilmiş. Bu tema oyundan alınan keyfi artıran unsurlar arasında. Dümdüz ve renksiz bir oyun yerine yapımcılar çocukların ilgisini çekebilecek, onların hayalgücünü geliştirecek bir tasarım gerçekleştirmiş.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz King of Math, çocukların severek oynayacağı oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

King of Math Junior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
46.5 MB DOSYA BOYUTU

King of Maths Junior eğlenceli bir matematik oyunudur. Çocuklar için üretilen bu oyunda bir dizi matematik işlemini çözmeye çalışıyoruz.

King of Maths Junior özellikle gelişme çağındaki çocukların severek oynayacakları bir dizi oyun içeren bir oyun. Oyun İngilizce olduğu için temel seviye İngilizce bilmek gerekiyor. Fakat kesinlikle çok ağır değil. Adından da anlaşılacağı gibi daha çok matematik üzerine yoğunlaşıyor ve çocukların temel matematik bilgilerini taze tutuyor.

Oyunda çeşitli meyveler, sevimli balıklar, saatler ve geometrik şekillerle hazırlanmış farklı soru tipleri mevcut. Örneğin iki saat gösteriliyor ve aradaki dakika farkı soruluyor. Veya yapboz görünümündeki balığın eksik parçasının hangisi olduğunu bulmaya çalışıyoruz.

King of Maths Junior'da toplama, çıkartma, bölme, çarpma, ölçme, bulmaca çözme gibi farklı soru tipleri bulunuyor. Bunların sürekli değişmesi oyunun bir süre sonra sıkıcı bir hale gelmesini engelliyor. Eğlenceli grafiklerin kullanımı çocukların dikkatini çekecektir. Oldukça keyifli ve öğretici bir yapıya sahip olan King of Maths Junior çocuklar için en iyi oyunlardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King of Math

    King of Math, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir matematik oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Math Effect

    Math Effect eğlenceli ve eğitici bir matematik oyunudur
  • Math Game

    Math Game, çocuklara özel geliştirilen eğlenceli ve öğretici bir matematik oyunu.
  • Math Acceleration

    Math Acceleration, matematiğini geliştirmek isteyen andrid kullanıcıları için hazırlanan yararlı ve eğitici bir matematik oyunu.
  • Math Challenge

    Math Challenge, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir matematik oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Math Drill

    Math Drill, düzenli olarak matematik egzersizi yaparak mental matematiğinizi geliştirmenizi sağlayan yararlı ve eğitici bir Android matematik oyunu.
  • Math for Kids

    Math for Kids, adından da anlayacağınız üzere çocuklarınızın matematik çalışabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android matematik oyunu.
  • Tiny Math Game

    Tiny Math Game, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli, aynı zamanda eğitici bir matematik oyunudur.