Kingdom Defense: Castle Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Becerilerinizi ve stratejik bilginizi test eden oyunda işiniz bir hayli zor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olan Kingdom Defense: Castle Wars, stratejik bilginizi test edip arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Farklı birimlerin yer aldığı oyunda krallığınızı savunuyor ve yenilmez olmaya çalışıyorsunuz. Çizgi film tarzı grafiklere sahip olan oyun 2 boyutlu bir dünyada geçiyor. Farklı özel güçleri kullanabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Farklı iklim şartlarında da geçen oyunda zorlu aşamaları tamamlamanız gerekiyor. Eğer kale savunma oyunlarından zevk alıyorsanız Kingdom Defense: Castle Wars'ı mutlaka denemelisiniz. Kaynaklarınızı iyi kullanmanız gereken oyunda para kazanarak daha güçlü bir hale de gelebiliyorsunuz.

Kingdom Defense: Castle Wars oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kingdom Defense: Castle Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Kingdom Defense: Castle Wars, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kingdom Defense: Castle Wars, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Renkli grafiklere ve zevkli atmosfere sahip bir strateji oyunu olan Kingdom Defense: Castle Wars, becerilerinizi test edip arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz bir oyundur. Eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda harika savaşlara dahil oluyor ve ordunuzu yönetiyorsunuz. Krallığınızı korumaya çalıştığınız oyunda para kazanıp güçlü bir konuma gelmek için çaba harcıyorsunuz. Farklı birimlerin ve seviyelerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Kale savunma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken Kingdom Defense: Castle Wars'ı sakın kaçırmayın.

Kingdom Defense: Castle Wars Özellikleri

  • Farklı birimler
  • Renkli grafikler
  • Sezgisel kontroller
  • Farklı zorlukta bölümler

Kingdom Defense: Castle Wars oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Besieged 2 Free Castle Defense

    Besieged 2 Free Castle Defense eğlenceli bir Android oyunudur
  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Kingdom Wars APK

    Kingdom Wars APK Android için kule savunma oyunudur. Hızlı kule savunma oyunlarından Kingdom Wars'da orklara karşı kalenizi savunuyorsunuz.
  • Star Wars: Galactic Defense

    Star Wars: Galactic Defense ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz
  • Medieval Castle Defense

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.
  • Castle Defense 2

    Gerçek zamanlı kule savaşların katılacağız.
  • Stickman Defense: Cartoon Wars

    Stickman Defense: Cartoon Wars, çöp adamlarla birlikte savaş yapmanızı ve kendi bölgenizi savunmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Castle Defense

    Castle Defense, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.