Kingdom Rush Origins

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,630 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Kingdom Rush Origins Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Kingdom Rush Origins türünün en başarılı örnekleri arasında yer alan kaliteli bir mobil kule savunma oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Kingdom Rush Origins, ünlü Kingdom Rush serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kingdom Rush Origins kule savunma - tower defence türünün temel özelliklerini korumanın yanında bu türe güzel yenilikler de katıyor. Kingdom Rush Origins'da ilk oyunun daha öncesinde geçen bir hikayeye tanık oluyoruz. Daha Vez'nan elindeki güç mücevherini kullanarak krallığı tehdit etmeden önce geçen olaylarda krallığımızı kurtarmak için savunma kulelerimizi ve büyülü güçlerimizi kullanıyoruz ve topraklarımızı koruyoruz.

Kingdom Rush Origins'de krallığımızı bize akın akın saldıran deniz canavarlarına, şeytani büyücülere ve farklı yaratıklara karşı korurken birçok farklı savunma kulesi, büyü kullanabiliyoruz ve özel kahramanların güçlerinden yararlanabiliyoruz. Elfleri kontrol edebildiğimiz oyunda elflere özgü yeni kuleler ve askerler bizi beklemekte. Okçular ve piyadeler gibi standart askerlerin yanında büyücüleri ve druidleri kontrol edebilmekteyiz. Kingdom Rush Origins'de bizi 8 yeni özel kule yükseltmesi de beklemekte. 

Kingdom Rush Origins'da haritadaki öğelerle etkileşime geçerek bu öğeleri avantajımıza kullanabiliyoruz. Zorlu bölüm sonu canavarı savaşlarının bizi beklediği oyun bolca eğlence sunmayı başarıyor.

Can Erdil Şentürk

Kingdom Rush Origins

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

Kingdom Rush Origins iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Kingdom Rush Origins, ünlü Kingdom Rush sersinin son oyunu olarak çıkış yapan eğlenceli bir mobil kule savunma oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Kingdom Rush Origins'de serinin ilk oyunundan daha öncesine yolculuk ederek Elf krallığının hikayesine tanık oluyoruz. Vez'nan'ın daha güç mücevherini kullanarak krallığa saldırmadığı dönemde geçen oyunda kule savunma - tower defence türünün karakteristik özelliklerinin yanında yeni ve hoş özellikler de bizi bekliyor.

Kingdom Rush Origins'de temel olarak topraklarımızı krallığa saldıran destansı canavarlara, büyücülere ve çirkin yaratıklara karşı korumaya çalışmaktayız. Bu iş için savunma kulelerimizi stratejik noktalara yerleştirmemiz gerekiyor. Farklı türde savunma kulelerini düşmanlarımızın avantaj ve dezavantajlarına göre seçmemiz oyunda büyük önem taşıyor. Ayrıca savunma kulelerimizi geliştirebilmemiz için de çok sayıda yükseltme seçeneğine sahibiz.

Kingdom Rush Origins'da topraklarımızı savunmamız için savunma kulelerimiz tek başına yeterli olmuyor. Bu kuleleri okçular, piyadeler ve büyücüler gibi askerlerle desteklememiz gerekiyor. Ayrıca harita üzerinde yer alan öğelerle de etkileşime geçerek avantaj kazanabiliyoruz. Bütün bu özellikler özellikle bölüm sonu canavarlarına karşı işimize yaramakta.

Kingdom Rush Origins

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdom Rush APK

    Kingdom Rush APK, Android platformunda ödüllü kule savunma oyunu olarak yerini alıyor.
  • Kingdom Rush Vengeance APK

    Kingdom Rush Vengeance APK, çizgi film stili görsellere sahip kule savunma oyunu. Android kule savunma oyunu internetsiz oynanabiliyor.
  • Kingdom Rush Frontiers APK

    Kingdom Rush Frontiers APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir ödüllü online kule savunma oyunu.
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Rush In The Kingdom : Pixel S

    Rush In The Kingdom : Pixel S ile anadan üryan bir yolculuğa çıkıyoruz
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Epic Defense - Origins

    Epic Defense - Origins ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.