Kingo ROOT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.2/5 ZİYARETÇİ
288,329 TOPLAM İNDİRME
17.2 MB DOSYA BOYUTU

Kingo ROOT, Android cihazlarınızı Windows işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden rootlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Kingo ROOT, Android cihazlarınızı kullanmakta olduğunuz Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar yardımıyla tek bir tuşa tıklayarak rootlayabileceğiniz ücretsiz basit bir programdır.

Kullanımı oldukça kolay olan program yardımıyla Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızı rootlamak için USB kablosu yardımıyla bilgisayarınıza bağlamalı ve telefonunuzun geliştirici ayarları altında bulunan USB hata ayıklama modunu aktif hale getirmeniz gerekmektedir.

Program otomatik olarak telefonunuzun modelini algılayacaktır ve telefonunuz üzerinde yer alan Android sürümünü seçmenizi isteyecektir. Sonrasında tek bir tıklamayla telefonunuzu rootlayabilir veya rootlu telefonunuzu yine tek bir tıklamayla eski haline getirebilirsiniz.

Akıllı telefonunuzu tam yetkiyle kullanabilmek için yapılması gereken root işlemini sadece tek tıklamayla gerçekleştirebileceğiniz Kingo ROOT gerçekten oldukça kullanışlı bir programdır.

Kingo ROOT programı tarafından desteklenen akıllı telefon modellerini görüntülemek için üretici sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Can Çevrim

Kingo ROOT

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
14,331 TOPLAM İNDİRME
6.5 MB DOSYA BOYUTU

Kingo ROOT APK Son Sürüm İndir: KingRoot, en iyi Android telefon rootlama programı

Kingo ROOT APK (Son Sürüm), Android telefon rootlamak isteyen kullanıcıların favori root atma programları arasında. PC ve Android telefonlar için ücretsiz indirilebilen root atma, rootlama programı King ROOT, Google Play’de yer almıyor ancak APK indirme linki ile hızlıca indirilebiliyor. Android telefonunuzu tek tıkla ve saniyeler içerisinde rootlayabileceğiniz bir program arıyorsanız Android root programları arasında oldukça popüler olan Kingo ROOT’u denemelisiniz.

King Root APK, tek tıkla en iyi Android telefon rootlama programı olarak öne çıkıyor. Android telefonu rootlamanın, telefona root atmanın en kolay ve hızlı yolu diyebilirim. Root script’lerinin sürekli olarak güncellenmesi ve geliştirilmesi KingoRoot’u güçlü kılıyor. Tam model eşleşmesi sağlıyor ve her cihaz için mümkün olan en olası çözümü sunuyor. Samsung, Google, HTC, Sony ve daha birçok markanın Android telefonlarını destekliyor.

Kingo ROOT APK Son Sürüm İndir Android

  • En iyi tek tıkla Android telefon rootlama programı
  • Android telefonu rootlamanın en kolay ve hızlı yolu
  • En yeni ve en güçlü root çözümleri en yüksek başarı oranını garanti eder.
  • Hemen hemen tüm Android sürümlerini ve üreticilerin özelleştirilmiş cihazlarını destekler.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bacon Root Toolkit

    Bacon Root Toolkit, OnePlus One Android cihaz sahibi kullanıcıların cihazlarınız rootlamasını sağlayan yararlı ve basit bir program.
  • KingRoot

    KingRoot, Windows PC ve Android telefon kullanıcıları için root atma programı.
  • Kingo Android Root

    Kingo Android Root, uyumlu olan Android mobil cihazları tek bir tuşa tıklayarak Root işlemi yapmanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir program.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz