Kirakira+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
986 TOPLAM İNDİRME

Kirakira+ videolara parlama efekti eklemek amacıyla kullanabileceğimiz bir uygulama.

Kirakira+ iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir videolara efekt ekleme uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde çektiğimiz videolara parlama efektleri uygulayabiliyor ve onları daha ilgi çekici bir hale getirebiliyoruz.

Uygulamanın vaat ettiği görev sadece parlama efekti koymak. Açıkçası birkaç efekt daha olsa güzel olurdu. En nihayetinde uygulama marketlerde birçok video düzenleme uygulaması mevcut ve birbirinden farklı görevleri yerine getirebildikleri için birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyorlar. Kirakira+'yı tercih edecek kullanıcıların videolarına sadece parlama efektleri koyabileceklerini akıllarından bulundurmaları gerekiyor.

Uygulamanın ana ekranı üzerinde parlama ayarlarını yapabilecğeimiz bir buton bulunuyor. Bu butonaracılığıyla efekti dilediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. Buna ek olarak parlama şiddetini de isteğimize göre ayarlayabiliyoruz.

Kirakira+'da sadece videolara efekt koymak şansına sahibiz. Fotoğraflara da koyabilme şansı olsa iyi olabilirdi. Fakat video düzenleme uygulaması olduğu için bunu olumsuz bir durum olarak belirtmeye gerek yok.

Tatmin edici sonuçlara imza atan Kirakira+ videolarına parlama efekti eklemek isteyen kullanıcıların deneyebileceği bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Animoto Video Maker

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan en kolay şekilde fotoğraf slaytlarını bu uygulama ile yaratabilirsiniz.
  • BubbleFrame

    BubbleFrame ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve hem fotoğraf hem de video düzenlemeye imkan sağlamaktadır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.