Kitty in the Box 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.

Kitty in the Box 2, Angry Birds serisinin ilk oyununun oynanış stiline sahip eğlenceli bir Android oyunu. Görsel çizgilerinden daha çok küçük yaştan oyuncuların ilgisini çeken bir oyun izlenimi uyandırsa da kedileri seven herkesin bağımlısı olacağını düşünüyorum.

Hem telefon hem de tablette rahat, keyifli oynanış sunan kedi oyununda amacımız kediyi sarı kutunun içerisine girmesini sağlamak. Kedileri tıpkı bir mancınık gibi fırlatıyorsunuz. Bunu neden yaptığınız konusunda hiçbir fikriniz olamamasına karşın sürekli tekrarlayarak bir noktadan sonra oyuna kendinizi kaptırıyorsunuz.

Farklı düşünmeye iten el emeği göz nuru özel bölümler sunan oyunda aralarında sarı kedi, pembe kedi, siyam kedisinin de bulunduğu birçok kedi var. Oyun içerisinde kutulara zıplayarak topladığınız veya bölüm geçtiğinizde gelen balıklarla yeni kedileri oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Kitty in the Box 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
303 MB DOSYA BOYUTU

Kitty in the Box 2, iPhone ve iPad'de oynanabilen kedi oyunu.

Kitty in the Box 2, yavru sevimli kedileri kutulara fırlatarak ilerlediğiniz bir beceri oyunu. iOS platformuna da ücretsiz gelen oyun hem iPhone hem de iPad’de keyifli, rahat oynanış sunan yenilikçi kontrol sistemine sahip. Kedi gördüğü zaman dayanamayan her yaştan kişinin severek oynayacağı, vakit geçireceği bir mobil oyun.

Angry Birds oyununu anımsatan kedi oyununda nedensizce kedileri altın kutulara fırlatıyorsunuz. Kutunun içine girmeyi başaramazsınız başladığınız yere geri dönüyorsunuz. Kendinizi fırlatırken dikkat etmeniz gereken bir şey de yaramaz kuşlara çarpmamak. Hiç olmadık anlarda çıkan kuşlar da bölümü tamamlamanızı engelliyor.

Oyunda seçip oynayabildiğiniz farklı cinste kediler var ancak hepsi ilk etapta açık değil. Oyun içinde topladığınız, bölüm sonlarında verilen sardalyaları kullanarak yeni kedileri oyuna dahil edebiliyorsunuz. Ayrıca geçmekte zorlandığınız bölümlerde de balıklar işinize yarıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swap The Box

    Swap The Box ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Temel olarak bulmaca ve beceri dinamiklerini harmanlayarak yepyeni bir deneyim sunuyor.
  • The Box Boss

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen The Box Boss mobil oyunu, küplerin dünyasında hayatta kalmak için hızlı olmanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Kitty City

    Kitty City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Carpet Kitty

    Carpet Kitty, kedilerle halıları test ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Dead in the Box

    Dead in the Box mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Mind Box

    Mind Box, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Move the Box

    Move the Box, kutuların bir araya gelmesine dayalı bir zeka ve bulmaca oyunu.
  • Square Box

    Square Box, Androi işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zorlanarak oynayabileceğiniz bir oyundur.