Kitty Snatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Kitty Snatch, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Sevimli kedilerin yer aldığı bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkan Kitty Snatch, çocukların beğenerek oynayabileceği bir oyundur. Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabiliyorsunuz.

Kedilere yardım edip sıkışan arkadaşlarını kurtarmaya çalıştığınız bir oyun olan Kitty Snatch, zevkli kurgusu ve eğlenceli görselleriyle dikkat çekiyor. Oyunda klasik eşleştirme oyunlarında olduğu gibi kedileri eşleştirmeye ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve kedileri en kısa süre içerisinde eşleştirmelisiniz. Çocukların da severek oynayabileceği bir oyun olan Kitty Snatch, bağımlılık yapıcı bir etkiye sahiptir. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Renkli görsellere ve harika bir atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken kedileri eşleştirmek ve kısa sürede tüm bölümleri tamamlamak. Sevimli kedilere yardımcı olmalı ve sıkışan arkadaşlarını kurtarmalısınız. Birbirinden farklı zorluk seviyeleri ve yüzlerce kedi koleksiyonuyla Kitty Snatch sizleri bekliyor. Kitty Snatch oyununu sakın kaçırmayın.

Kitty Snatch oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kitty Snatch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
129 MB DOSYA BOYUTU

Kitty Snatch, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kitty Snatch, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Severek oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunu olan Kitty Snatch'da zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Oldukça basit bir oynanışa sahip eşleştirme oyunu olan Kitty Snatch, renkli görselleri ve etkileyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda kedilere yardım ediyorsunuz. Kedilerin sıkışan arkadaşlarını kurtarmya çalıştığının oyunda zorlu bölümlerin de üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Yüzlerce farklı zorlukta bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Aynı kedileri eşleştirerek ilerliyor ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. 

Çocukların da severek oynayabileceği bir oyun olan Kitty Snatch, birbirinden farklı zorluk seviyelerine de sahip. Her yaştan bireyin zevkle oynayabileceği oyunda çok eğleniyor ve kedilere de yardımcı oluyorsunuz. Kısa sürede tüm kedileri eşleştirmeli ve bölümleri tamamlamalısınız. Renkli görsellere ve harika bir atmosfere sahip olan oyunda dikkatli olmanız da gerekiyor. Kitty Snatch oyununu mutlaka denemelisiniz.

Kitty Snatch oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello Kitty Friends

    Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.
  • Kitty City

    Kitty City, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Carpet Kitty

    Carpet Kitty, kedilerle halıları test ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Kitty in the Box 2

    Kitty in the Box 2, Android telefonda keyifle oynayacağınız kedi oyunu.
  • Kitty Coloring Book

    Kitty Coloring Book uygulamasında çocuklarınızın keyifle ilgileneceği boyama çalışmalarına ulaşabilirsiniz.
  • Kitty Cute Cats

    Keyifli bir kedi besleme oyunu
  • Kitty Play

    Android cihazınızda dilediğiniz gibi kişiselleştirme yapabilmenizi sağlayan ve ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz işlevsel bir uygulama.
  • Robot Wants Kitty

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil macera oyunu