Knight IO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Knight IO, şövalyelerle savaştığınız aksiyonu bol Android oyunu.

Knight IO, şövalyelerle karşı karşıya geldiğimiz aksiyon yüklü Android oyunu. Çevrimdışı (internetsiz) oynama seçeneği de sunan yapımda büyük arenalarda savaşıyoruz. Savaştıkça daha güçlü düşmanlarla başa çıkabilmek adına silahımızı geliştiriyor, kalkanımızı yeniliyoruz.

Yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde rahatlıkla oynanabilecek eğlence yüklü bir mobil savaş oyunu Knight IO. Özel yeteneklere sahip şövalyelerle geniş sayılabilecek bir haritada savaşıyoruz. Oyuncularla kapışmak dışında solo modda hayatta kalma mücadelesi sunuluyor. Hayatta kalma modu da en az ekip arena modu kadar keyif veriyor.

Aksiyon hiç dinmediği yapımda savaşçımızın kontrolünü sağlamak için soldaki analoğu aksiyona girmek için de (saldırma, kalkan kullanımı) sağdaki iki butonu kullanıyoruz.

Erkan Calp

Knight IO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Knight IO, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz şövalye oyunu.

Knight IO, birebir mücadele edebilen en iyi arena oyuncusu olmak için mücadele verdiğiniz savaş oyunu. Sadece şövalyelerin bir araya geldiği oyunda seviye sistemi mevcut. Seviye atlayıp şövalyenizi geliştirmezseniz oyunda hiçbir şansınız yok.

İster iPhone isterseniz de iPad’de internetsiz de (çevrimdışı) oynayabileceğiniz şövalye oyununda solo ve arena olmak üzere iki seçeneğiniz var. Solo modda hayatta kalma mücadelesi verirken arena modunda diğer oyunculara meydan okuyor, sıralamada yükselmeye çalışıyorsunuz.

Minimalist görselleriyle her yaştan mobil oyuncuyu kendisine çeken, bağlayan oyunun kontrol sistemini de oldukça beğendim. Karakterinizi diğer şövalyelere yöneltmek için soldaki analoğu mızrak, kalkan ve diğer silahlarınızı kullanmak için de sağdaki butonları kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Goons.io Knight Warriors

    Keyifli bir deneyim sunan io oyunu
  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • Knight For Hire

    Knight For Hire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Arcane Knight

    Arcane Knight mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mech Knight

    Mech Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Spinner Knight

    Spinner Knight, dövüşçü karakteriniz ile birlikte etrafınızı saran düşmanları püskürtmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Cube Knight: Battle of Camelot

    Cube Knight: Battle of Camelot kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur