KnowMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

KnowMe, iPhone'unuzla çektiğiniz fotoğrafların hikayesini anlatmanıza izin veren ücretsiz bir video paylaşma uygulaması.

KnowMe, ABD’nin önde gelen televizyon kanalı HBO’da yayınlanan The Jinx dizisinin yapımcısı Andrew Jarecki’nin projesi olmasıyla iOS platformuna öne çıkan video paylaşma uygulaması. Video klip hazırlama ve fotoğraf paylaşmayı tek bir yerde sunmasıyla dikkat çeken uygulama iPhone’larla uyumlu ve ücretsiz.

iPhone’umuzla çektiğiniz fotoğraf ve videoları paylaşabildiğimiz çok sayıda sosyal ağ uygulaması var ancak KnowMe fotoğraf ve video paylaşımını tek seferde hızlı şekilde mümkün kılmasıyla farklılık yaratıyor. Telefonumuzla çektiğimiz fotoğrafların hikayesini anlatmamıza imkan tanıyan uygulamanın eşi benzeri olmadığından başlangıçta geliştirici isim karşımıza çıkıyor ve uygulamanın nasıl kullanıldığını anlatıyor. Tanıtım videosunu geçtikten sonra telefon numaramızı girerek üye oluyor ve uygulamayı kullanmaya başlıyoruz.

Sıklıkla kullandığımız sosyal ağları anımsatan arayüze sahip olan KnowMe’de takipçi sistemi bulunuyor. Twitter’da olduğu gibi videolarını beğendiğimiz kişileri takibe alabiliyor, videolarına yorum gönderebiliyor ve beğenebiliyoruz. Dilersek videolarımızı sosyal ağlarda, arkadaşlarımızla ve ailemizle de paylaşabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • WhatsAround

    WhatsAround: Para kazandıran fotoğraf paylaşım uygulaması
  • Fontspiration

    Fontspiration iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Pixagram

    Pixagram, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf ve video uygulamasıdır.
  • InstaVid

    InstaVid, hem fotoğraf hem de video desteği bulunan ücretsiz bir iOS kolaj uygulamasıdır.