Kolay Randevu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Kolay Randevu uygulaması ile birçok kuaför, berber ve güzellik merkezinden kolayca randevu alabilirsiniz.

Kolay Randevu uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden kuaför, berber ve güzellik merkezlerinden randevu alabilmeniz mümkün.

Kişisel bakımına ve güzelliğine önem veren kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak bir uygulama olan Kolay Randevu, sürekli gittiğiniz kuaförünüzden, berberinizden veya güzellik merkezinizden randevu almanızı kolaylaştırıyor. Sisteme kayıtlı firmalar arasında seçim yaparak saniyeler içerisinde randevu alabileceğiniz Kolay Randevu uygulaması ile telefon trafiğine maruz kalmadan işlerinizi halledebilirsiniz.

Uygulama üzerinden aldığınız randevular yaklaştığında hatırlatma bildirimleri gönderen Kolay Randevu uygulamasında, aldığınız hizmet için puanlama yapabiliyor ve yorumlarınızı ekleyebiliyorsunuz. Çevrenizdeki veya başka bölgelerdeki işletmelerin kullanıcı yorumlarını da inceleme fırsatı sunan ve bu sayede en iyi hizmeti alarak memnun kalacağınız işletmelerden faydalanmanızı sağlayan Kolay Randevu uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hastane Randevu

    Hastane Randevu uygulaması ile randevu sistemi hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz
  • Salon Randevu

    Salon Randevu uygulaması; güzellik merkezi, kuaför, berber, spa online randevu ve yönetim programıdır.
  • MHRS

    MHRS, resmi hastane randevu alma uygulamasıdır. e-Devlet veya T.C. kimlik no ve parola ile giriş yapıp randevu alabilirsiniz.
  • Enerjisa Mobil

    Enerjisa Mobil uygulaması ile online borç sorgulama, fatura ödeme, randevu alma, tarife değişikliği işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Doktorsitesi

    Doktorsitesi uygulaması sayesinde birçok alanda hizmet veren doktorlara Android cihazlarınızdan ulaşabilir ve hatta randevu dahi alabilirsiniz.
  • Vodafone Kolay Reklam

    Vodafone Kolay Reklam, küçük işletmelerin kısa mesaj yoluyla müşterilerine ulaşarak reklamlarını yapmalarına izin veren bir uygulamadır.
  • Kolay Hatlı Kuran-ı Kerim

    Kuran-ı Kerim'i kolay ve hızlı bir biçimde öğrenmek, pratik etmek ve çalışmak için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Medical Park Mobil

    Medical Park Mobil uygulaması randevu işlemleri, laboratuvar sonuçları ve yol tarifi gibi özellikler sunuyor.