Kong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Kong, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir GIF oluşturma uygulaması.

Kong, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir GIF oluşturma uygulaması olarak tanıtıldı.

Tamamen ücretsiz olarak indirdiğimiz bu uygulama sayesinde ilginç GIF'ler oluşturabiliyor ve bu görüntüleri sosyal çevremizle paylaşabiliyoruz.

Uygulama mümkün olduğunca sade ve kullanıcıların işini kolay kılacak bir şekilde tasarlanmış. Teknik konulara girmeden basitçe GIF oluşturabiliyoruz. Hatta bu GIF'lere sunulan filtrelerden istediğimizi ekleyerek görünümlerini değiştirebiliyoruz.

GIF'leri daha ilginç bir hale getirmek için metin ekleme şansına sahibiz. Bu sayede GIF üzerinde anlatmak istediğimizi daha açık bir şekilde ifade edebiliyoruz. Metinleri dilediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz.

Başta da belirttiğimiz gibi GIF'lerimizi arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Kong'ta, Twitter ve Facebook gibi paylaşım platformları için destek sunuluyor. İlginç bir kullanım deneyimi vaat eden Kong, sıradışı GIF'ler oluşturmak için ideal bir uygulama.

Emircan Erdoğan

Kong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Kong uygulamasını kullanarak kendi GIF'lerimiz oluşturabiliyor ve sosyal medya üzerinden arkadaşlarımızla paylaşabiliriz.

Kong, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinde kullanabileceğimiz bir GIF oluşturma uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde eğlenceli GIF görseller oluşturabiliyor ve arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz.

Uygulamanın kullanım özellikleri son derece pratik. Fotoğraf düzenleme ve paylaşma uygulamalarına aşina olanlar için hiçbir zorluk teşkil etmeyeceğini düşünüyorum. Kong'da birçok farklı filtre seçeneği sunuluyor.

Bu filtrelerden istediğimizi seçerek GIF'imize ekleyebiliyoruz. Buna ek olarak GIF'lere metin ekleme şansına da sahibiz. Oluşturduğumuz görsellere uygun yazılar yazarak onları daha ilgi çekici bir hale getirebilir ve kendimizi daha etkin bir şekilde ifade edebiliriz.

Bu tarz bir uygulamada görmeyi istediğimiz paylaşım seçenekleri Kong'ta da sunuluyor. Oluşturulan GIF'leri farklı sosyal medya hesaplarımız üzerinden çevremizdekiler ile paylaşabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Kong, kendi GIF'lerini oluşturmak isteyen kullanıcıların seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sling Kong

    Sling Kong'ta sevimli gorili engellere çarpmadan yukarı tırmandırmaya çalışıyoruz.
  • Jungle Monkey Kong

    Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.
  • Banana Kong

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Banana Kong Blast

    Bu orman yolculuğunda maceraya hazır ol.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması