Kono

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Kono uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm toplantı ve ajanda organizasyonunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kono uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının toplantı, organizasyon ve buluşmalarını çok daha organize bir şekilde düzenleyebilecekleri bir ajanda uygulaması diyebilirim. Sadece tek taraflı bir ajanda uygulaması olmaması ve etkinliğinize dahil olan herkesi de işin içine katması sayesinde kullanırken pek çok davet işleminin de oldukça hızlanacağını söyleyebilirim. Sade ve kullanışlı bir arayüzle birlikte gelen uygulama, biraz cihaz ve konum seçiyor ve her cihaza yüklenemiyor ancak yükleyebilenler için iyi bir yardımcı olacaktır.

Uygulamayı hem siz hem de iş arkadaşlarınız kullandığında, herkesin kullanıcı adı üzerinden ajandası kontrol ediliyor ve böylece yeni bir toplantı düzenlemek istediğinizde, davetli olan kullanıcıların takvimleri ile sizinki birleştirilerek en uygun buluşma zamanı otomatik olarak kararlaştırılıyor. Böylelikle herkese teker teker toplantı ve ajanda takvimini sormaya gerek kalmıyor ve anında bir zaman belirleyebiliyorsunuz. Davet edilen kişilere giden otomatik bildirimler sayesinde yeniden hatırlatmanıza da gerek kalmıyor.

Google takvim, iCal gibi takvim servisleriyle uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama, her an her yerden takviminize erişebileceğinizi de garanti ediyor. Çok uluslu bir şirkette çalışanlar ise zaman farklılıklarını kompanse edebilen Kono ile tüm katılımcıların telekonferanslara vaktinde katılmalarını sağlayabiliyorlar.

Buluşma veya toplantı konumunu da harita üzerinde gösterebilen ve sizi doğru koordinatlara navigasyon ile gönderen Kono, en uygun şekilde doğru yerde olmanızı sağlıyor ve bu esnada trafik durumunu da dikkate alıyor. Uygulamayı kullanmayan kişilere gönderilen e-posta ve SMS bildirimleri ise Kono'ya sahip olmayanların da toplantılardan haberdar olabilmesini sağlıyor.

Yeni bir organizasyon ve ajanda uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Kono

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Kono uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm toplantı ve davetiye organizasyonunuzu en kolay yoldan gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kono uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarından kolayca toplantı ve ajanda organizasyonu gerçekleştirebilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor. Hem bireysel olarak kendi ajandanızı takip edebilmek, hem de buluşma ve çok kişinin katılacağı etkinlikleri takip edebilmek açısından oldukça yeterli miktarda yardımcı araç sunduğunu da belirtmek gerekiyor. Kolay kullanılır arayüzü ve sade yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Uygulamayı kullandığınızda, takviminize herhangi bir etkinlik eklemek istediğinizde, size en uygun an bulunuyor ve o an için gerekli ajanda girdisi uygulanıyor. Daha sonra toplantınıza başkalarını çağırmak istediğinizde, o kişilerin ajandaya uygunluğu kontrol ediliyor ve uygun değillerse etkinliğin vaktinin herkesin müsait olduğu zamana alınması sağlanıyor.

Google Takvim ve iCal takvim ile uyumlu bir şekilde çalışabilen uygulama, böylece diğer takvim uygulamalarını da bırakmazı gerektirmiyor ve her şeyinizi popüler takvim araçlarından takip etmeye devam edebiliyorsunuz. Toplantılarınıza davet ettiğiniz kişilerin Kono kullanmaması halindeyse SMS yahut e-posta bildirimleriyle toplantıdan haberdar edilmeleri, uygulamayı oldukça geniş kapsamlı bir hale getiriyor.

Farklı zaman dilimlerinde yer alan ve uzaktan toplantılara katılacak olan kişilerin sorunsuz bir şekilde gerekli saat ayarlamalarını yapabilen Kono, fiziksel olarak bir noktada herkesin bulunması gerekiyorsa trafiği de işin içine dahil ederek navigasyon hizmeti sunabiliyor.

Yeni bir toplantı organizasyonu ve ajanda uygulaması arayanların göz atmadan geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.