Konya Haberleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Konya'da olup biten tüm gelişmeleri Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

Konya Haberleri uygulaması, Anadolu’da Bugün gazetesinde Konya’da olan biten haberleri Android cihazlarınızdan takip edebilmeniz için geliştirilmiş başarılı bir uygulama.

Sade ve kullanımı kolay bir tasarıma sahip olan Konya Haberleri uygulaması, Anadolu’da Bugün gazetesinde öne çıkan manşetleri ve son dakika haberlerini mobil cihazlarınızdan takip edebilmenizde yardımcı oluyor. Okuduğunuz haberleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilmenize de imkan tanıyan uygulamada, köşe yazarlarını da takip edebiliyorsunuz.

Güncel haberlerin yanısıra, keyifli vakit geçirebilmeniz için hazırlanan video ve fotoğraf galerilerini de gezebilir, eğlenceli içeriklerle boş vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Android cihazlar için geliştirilen Konya Haberleri uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ak Parti Haberleri

    Ak Parti Haberleri, Ak Parti severlerin parti ile ilgili haberleri yakından takip etmesini sağlayan ücretsiz bir Android haber uygulaması.
  • Son Dakika Haberleri

    Son Dakika Haberleri, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir haber uygulamasıdır.
  • TeknoBurada.net

    TeknoBurada.net mobil uygulamasında Xiaomi, Huawei, iPhone ve diğer akıllı telefonların incelemeleri, haberleri, son teknolojik ürünler ve daha fazlası var.
  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • Basketbol Haberleri

    Android için Basketbol Haberleri uygulaması hem Android telefonunuzda hem de tabletinizde kullanabileceğiniz ve basketbol dünyasından en son gelişmelere ulaşabileceğiniz bir uygulamadır.
  • MYNET Haber Gündem

    MYNET Haber Gündem ile en son haberleri takip edebilirsiniz.
  • Newspod

    Haberleri okuyamıyorsanız sesli dinleyin.
  • Haber RSS

    Haber RSS uygulamaları ile son dakika haberleri, en güncel haberler mobil cihazınızda.