KR-Encryption

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
888 TOPLAM İNDİRME
1.27 MB DOSYA BOYUTU

KR-Encryption, önemli verilerinizi şifreleyerek koruyabileceğiniz ücretsiz bir güvenlik programıdır.

KR-Encryption, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde önemli dosyalarını şifreleyerek korumalarına olanak sağlayan ücretsiz bir güvenlik programıdır.

Oldukça güçlü bir şifreleme algoritması olan ve 1993 yılında Bruce Schneier tarafından geliştirilen "Blowfish"'i kullanan KR-Encryption, sizin için önemli olan tüm verileri güvenle saklamanızı sağlar.

Sade ve şık bir arayüze sahip olan programın kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken şifrelemek istediğiniz dosyayı, şifrelenen dosyanın kaydedileceği klasörü ve dönüştürme işlemine başlamadan önce kendi belirleyeceğiniz şifreyi yazmaktır.

Programı kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, dosya şifreleme işlemi sırasında parola belirlemeyi unutmamaktır. Eğer parola belirlemeyi unutursanız şifrelemiş olduğunuz program kolaylıkla deşifre edilerek kullanılabilir.

Dosyalarınızı korumak için şifreleme yapabileceğiniz basit ve kullanışlı bir programa ihtiyaç duyuyorsanız KR-Encryption'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Encryption Plug-In for Windows Explorer 3.6.7

    Advanced Encryption Plug-In for Windows Explorer, Windows Gezginine şifreleme özelliği kazandıran bir programdır. Farenizin sağ tıklama ile açılan menü bölümüne bir kısayol atar ve bu şekilde sadece bir tıklama ile istediğiniz dosyaya şi
  • Cryptainer LE Free Encryption Software

    Cryptainer LE Free Encryption Software 3.2
  • Advanced File Encryption Lite

    Advanced File Encryption Lite ile dosya ve klasörlerinizi en kolay yoldan şifreleyerek güvenlik altına alabilirsiniz.
  • Advanced File Encryption Pro

    Advanced File Encryption Pro sayesinde bilgisayarınızdaki dosyaları şifreleyebilir ya da tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.
  • GiliSoft USB Stick Encryption

    Windows için GiliSoft USB Stick Encryption programı, USB hafıza aygıtlarını parola ile koruma amacıyla tasarlanmıştır.
  • Comodo Disk Encryption

    Giderek artan veri hırsızlığına karşı koruma sağlamak için farklı güvenlik düzeylerinde diskleri şifreleyen Comodo Disk Encryption ile bilgisayarınız çalınsa bile verilerinize kimse ulaşamayacak.
  • SecureIT Encryption Software 2.0.6.4

    SecureIT Encryption Software 2.0.6.4
  • Advanced Encryption Package 2003 Professional 1.9.3

    Advanced Encryption Package 2003 Professional 1.9.3