Kraken Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Kraken Land, deniz canlıları ile birlikte büyük bir maceraya atılacağınız ve oynarken çok eğleneceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Koşu oyunlarını seviyorsanız ve farklı karakterler ile koşu oyunu oynamak istiyorsanız Kraken Land: 3D Platformer Adventures tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kraken Land: 3D Platformer Adventures, sizi büyük bir maceraya davet ediyor.

Oyunda deniz canlıları ile birlikte uçsuz bucaksız parkurlara yarışmaya çalışıyorsunuz. Parkurlar oldukça tehlikeli ve büyük. Bu yüzden Kraken Land: 3D Platformer Adventures oyununu oynarken oldukça dikkatli olmalısınız. Çünkü parkur esnasında etrafınızda tehlikeli canlılar görebilirsiniz. Özellikle deniz canlılarından olan yengeçler sizin en büyük düşmanlarınız. Onlar siz yarışırken yolunuza engel olarak çıkacak ve sizi durdurmaya çalışacaklar. Yengeçleri ancak bomba ile engelleyebilirsiniz. Eğer yeteri kadar bombanız yoksa onların etrafından hızlıca kaçmaya çalışın.

Renkli grafikleri ve oldukça eğlenceli oyun müzikleri ile birlikte Kraken Land: 3D Platformer Adventures çok hoşunuza gidecek. Yaz aylarında sizi denizle buluşturan ve size sahil havası yaşatan Kraken Land: 3D Platformer Adventures, zorlu etaplarıyla da sizi büyük bir aksiyonun içerisine dahil edecek. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz Kraken Land: 3D Platformer Adventures'ı hemen şimdi indirebilir ve arkadaşlarınızla birlikte büyük bir yarışa başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Uğur Sağlam

Kraken Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Kraken Land: 3D Platformer Adventures, karakterinizle birlikte zorlu yolları geçmenizi amaçlayan eğlenceli bir mobil oyundur.

Deniz kenarında yaşamayı herkes ister. Fakat bir deniz canlısı olarak yaşamak hiç kimsenin aklına gelmemiştir. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kraken Land: 3D Platformer Adventures, sizi deniz kenarında gerçekleşen büyük bir maceraya çağırıyor.

Kraken Land: 3D Platformer Adventures oyununda deniz canlıları ile birlikte zorlu yolları geçmeye çalışıyorsunuz. Bu zorlu yolları geçmeye çalışırken karşınıza bir sürü engeller çıkacak. Özellikle oyunu deniz canlıları ile oynadığınız için sürekli yolunuzu yengeçler kesecek. Sizin yengeçlerden ve diğer kötü niyetli canlılardan kaçarak parkurun sonuna ulaşmanız lazım. Eğer yeteri kadar başarılı olursanız yeni bölümlere geçebilirsiniz. Fakat yengeçlerden kaçamazsanız ne yazık ki oyuna yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Kraken Land: 3D Platformer Adventures, birbirinizle rekabete girmenize ve çılgınlar gibi eğlenmenize imkan sağlıyor. Çeşitli hediye sandıkları alarak Kraken Land: 3D Platformer Adventures oyunun en iyisi olmaya çalışın. Arkadaşlarınızla birlikte girdiğiniz liderlik tablosunda birinci çıkın. Eğer parkur oyunlarını seviyorsanız Kraken Land: 3D Platformer Adventures oyununu sakın kaçırmayın!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kraken Escape

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Shootout in Mushroom Land

    Shootout in Mushroom Land, her türlü silahı kullanabildiğiniz retro aksiyon oyunu.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Land Sliders

    Land Sliders, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Dragon Land

    Dragon Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Toys Defense: Horror Land

    Toys Defense: Horror Land, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir kule savunma oyunlarından biri.