KrediGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,047 TOPLAM İNDİRME

KrediGO, QNB Finansbank'ın tüm banka müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi başvuru uygulaması.

KrediGO, QNB Finansbank’ın tüm banka müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi hesaplama ve başvuru uygulaması. İhtiyacınız olan kredi tutarını seçip başvurunuzu Android telefonunuzdan hızlıca yapıyorsunuz. Krediniz onaylandığında QNB Finansbank müşterisiyseniz krediniz anında cebinizde oluyor.

Ev, araba, beyaz eşya veya anlık nakit ihtiyacını gidermek için alınan banka kredisi işlemini hızlandıran tek uygulama KrediGO. Türkiye’nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO üzerinden kolayca ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. TC. Kimlik numaranız, doğum tarihiniz ve telefon numaranızı yazmanız yeterli oluyor. Kredilerim/Başvurularım sayfasından ihtiyaç kredisi başvuru durumunuzdan ödeme planına her şeyi görebiliyorsunuz. Bu noktada kafanıza takılan bir şey olursa KrediGO danışmanınız yardımınıza koşuyor.

İlk defa ihtiyaç kredisi kullananlar için de “İhtiyaç kredisi nedir?”, “İhtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?”, “İhtiyaç kredisi ödemesi nasıl yapılır?”, “Kredi skoru nedir?” gibi kredi ile ilgili merak edilenleri yanıtlayan Kredi Doktorum’u bünyesinde barındıran QNB Finansbank KrediGO ile krediniz anında QNB Finansbank hesabınızda oluyor. QNB Finansbank müşterisi değilseniz elbette şubeye uğrayıp açtırabileceğiniz hesaba kredinizi aktarabiliyorsunuz.

Erkan Calp

KrediGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
143 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

KrediGO, herhangi bir bankanın müşterisi olarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabildiğiniz QNB Finansbank uygulaması.

KrediGO, QNB Finansbank’ın tüm banka müşterilerine anında ihtiyaç kredisi verdiği uygulaması. Anlık nakit ihtiyacınızı gidermek için tek yapmanız gereken; KrediGO uygulamasını iPhone’unuza indirmek. Krediniz anında cebinizde.

Türkiye’nin krediye özel ilk mobil uygulaması olarak öne çıkan KrediGO ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak son derece hızlı, kolay ve de güvenilir.

İhtiyacınız olan tutarı seçtikten sonra TC. Kimlik no, doğum tarihi ve cep telefonu numaranızı girip “Kredi Al” seçeneğiyle hızlıca ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Başvuru durumunuzu takip etme şansına da sahipsiniz ancak buna gerek kalmıyor. Kredi skorunuz çok kötü değilse krediniz onaylanıp QNB Finansbank hesabınıza yatırılıyor. QNB Finansbank müşteri değilseniz şubeye uğrayıp açtırabileceğiniz hesaba krediniz aktarılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması
  • N Kolay

    Android kullanıcılarına yüzlerce kampanya ve özellik sunan N Kolay, basit arayüzü ve avantajlarıyla birlikte popüler bir dijital bankacılık uygulamasıdır.
  • Kredya

    Kredi hesaplama, karşılaştırma ve başvuru için en iyi mobil uygulama
  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • manibux

    Manibux uygulamasıyla çocuklarınıza göndereceğiniz harçlığın kontrolünü sağlayabilmeniz mümkün.