Kritika: The White Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Kritika: The White Knights, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz adrenalin dolu bir RPG oyunu.

Kritika: The White Knights, düşmanlarınız ile birebir dövüşelere gireceğiniz aksiyon dolu ve heyecanlı bir Android RPG oyunu. Eğer bu tür rol yapma oyunlarından keyif alıyorsanız Kritika'ya bayılacağınızı düşünüyorum.

Grafik kalitesi, tasarımı, heyecanlı oynanışı ve kolay kontrol mekanizması ile başarılı bir rol yapma oyunu deneyimi sunan Kritika, GAMEVIL'ın daha önce çıkarmış olduğu Kritika serisine yeni eklendi.

Birbirinden farklı güç ve özelliklere sahip olan şampiyonlardan birtanesini seçerek kendi özel şampiyonunuz yapacağınız oyunda hem canavarlara karşı dövüşüyor hem de diğer online oyunculara karşı dövüşerek şampiyonların şampiyonu olabiliyorsunuz.

Oyunda canavarlarla dövüşmek isterseniz, dalgalar halinde gelecek olan canavalar ile başetmeyi göze almış olmanız gerekiyor. Birebir ve yüzyüze savaşlarda yakın dövüş yeteneklerinizi kullanarak yeteneğinizi kanıtlamanız gerkeiyor. Aksi taktirde rakibiniz bir portakal soyar gibi sizi doğrayabiliyor.

Oyun içerisindeki efektler ve sesler de oyunun daha da heyecanlı olmasını sağlıyor diyebilirim.

Oynayabileceğiniz yeni ve ücretsiz bir Android rol yapma oyunu arıyorsanız Kritika: The White Knights'ı hemen indirin.

Barış YANIK

Kritika: The White Knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
309 MB DOSYA BOYUTU

Kritika: The White Knights, hem canavarlarla hem de diğer oyuncularla dövüşeceğiniz heyecan dolu ve ücretsiz bir RPG oyunu.

Kritika: The White Knights, iPhone ve iPad sahiplerinin cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceği hem eğlenceli hem de oldukça heyecanlı bir RPG oyunu.

Savaş ve rol yapma oyunlarına ilginiz varsa, Kritika'yı da sevmemeniz için hiç bir sebep yok. Oyunda yer alan farklı savaşçılardan kendi dövüş türünüze en uygun olanı seçerek rakiplerinize karşı her zaman tetikte olmanız gerekiyor. Yakın kılıç dövüşçüsü, savaşçı, akrobat, büyücü ve farklı türlerde şampiyonlar bulunuyor.

Eğer online olarak diğer oyuncuların şampiyonları ile dövüşmek istemezseniz, dalgalar halinde gelecek olan canavar saldırılarına karşı savaşabilirsiniz. 65 katlı binanın tüm katlarını temizleyerek tüm bossları da kesmeniz gerekiyor.

Uzun soluklu bir RPG oyunu olan Kritika: The White Knights'ın en çok hoşunuza gidecek olan özelliklerinden bir tanesi ise savaş mekanikleri. Çünkü savaş esnasında karakterinize dilediğiniz gibi hakim olarak tüm istediğiniz hareketleri yapabiliyorsunuz.

Diğer oyuncular ile bir araya gelerke bossları da keseceğiniz oyunda aksiyon hiç bitmiyor. Sıkıldığınızda ya da boş vakitlerinizi geçirmek için sizi eğlendirecek ve aynı zamanda heyecanlandıracak bir iPhone ya da iPad oyunu arıyorsanız Kritika: The White Knights'ı ücretsiz olarak indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Kritika: Chaos Unleashed

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma oyunudur.
  • RPS Knights

    RPS Knights, Android platformunda retro görsellere sahip rpg strateji oyunu.
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Iron Knights

    Iron Knights zengin bir içeriği oyunculara sunuyor
  • Seven Knights

    Seven Knights, yaratıklarla savaştığınız ücretsiz ve Türkçe rol yapma oyunu.
  • Blood Knights

    Blood Knights mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur.
  • Simple Knights

    Simple Knights, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.