Kuaför Nerde

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,735 TOPLAM İNDİRME

Kuaför Nerde, bayanların mobil cihazları üzerinden kontrol ederek kendilerine en yakın kuaförü bulabilecekleri ücretsiz bir Android uygulama.

Kuaför Nerde, kendinize en yakın kuaförleri arayarak bulabildiğiniz ve isterseniz randevu alabildiğiniz başarılı bir Android uygulama. Ücretsiz olarak sunulan uygulama üzerinde kadın ve erkek bölümleri yer alıyor. İstediğiniz şekilde filtreleyerek kuaför araması yapabilirsiniz. Erkeklerin daha az sıkıntı yaptığı bu konuda bayanlar kimi zaman çılgınlaşabiliyor. Özellikle farklı bir şehire yada bilmediği bir semte giden kadınların kuaför ihtiyacı olduğunda rahatlıkla yakınlarındaki kuaförleri bulabilirler.

Uygulama ve hizmet verilen internet sitesi henüz yeni olduğu için, bulabileceğiniz kuaför sayısı az olabilir yada hiç bulamayabilirsiniz. Fakat kısa süre içerisinde gelişeceğini düşündüğüm uygulama sayesinde tüm kuaför işlerinizi kolayca halledebileceksiniz.

Uygulama üzerinde randevu almak istediğiniz kuaförün doluluk oranını görerek, eğer çok dolu ise farklı bir kuaför bulabiliyorsunuz. Yakın çevrenizdeki kuaförleri listelemekle yetinmeye uygulama, size kuaförler ile ilgili detayları da sunuyor. Tasarım açısından pek de iç acıcı olmayan uygulamanın zamanla güzelleşeceğini düşünerek sizlere de öneriyorum. Tasarımı şık olmamasına rağmen kullanımı oldukça kolay. Bu sayede işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Eğer her istediğiniz anda size en yakın kuaförü bulmak istiyorsanız Kuaför Nerde uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kolay Randevu

    Kolay Randevu uygulaması ile birçok kuaför, berber ve güzellik merkezinden kolayca randevu alabilirsiniz.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • Cheating Tom 4

    Cheating Tom 4 oyununda en iyi kopyacı olarak tanınan bir karakterle kuaför salonlarına giriyoruz.
  • Salon Randevu

    Salon Randevu uygulaması; güzellik merkezi, kuaför, berber, spa online randevu ve yönetim programıdır.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.
  • Hair Tattoo APK

    Güzellik salonunda özgün saç tasarımları yaparak kuaförlük becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Hair Tattoo APK tam size göre.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.