Kungfu Rabbit Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Kungfu Rabbit Dash, tehlikeli parkurlarda yol almaya çalışan sevimli tavşana yardım etmeye çalıştığımız zorlu bir oyun.

Kung Fu Rabbit Dash, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve zorlu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyun, tıpkı aynı kategoride yer alan benzer oyunlar gibi tek tuşla kontrol edilebilen bir kontrol mekanizmasına ve bu mekanizmayı ustalıkla kullanmaya mecbur bırakan bir oyun atmosferine sahip.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen tavşanın önünde duran ağaçlara çarpmadan ilerlemesini sağlamak fakat bunu yapabilmek için zamanında taraf değiştirmek gerekiyor. Ortada boylu boyunca uzanan yolun sağına veya soluna geçebilmek için zamanında ekrana tıklayarak havucu kırmalı ve tarafı değiştirmeliyiz.

Taraf değiştirebilmek için sadece havuçları kullanabiliyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki ağacın hemen önündeki havuç, karşı tarafa geçebilmemiz için son çıkış noktası olarak düşünülebilir.

Sonsuz koşu oyunu gibi çalışan Kung Fu Rabbit, bu kategoride bulunan oyunlardan keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Kungfu Rabbit Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Kungfu Rabbit Dash, her yaştan oyunseverin büyük beğeniyle oynayabileceği bir beceri oyunu.

Kung Fu Rabbit Dash, iPhone ve iPad cihazları üzerinde eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir oyun oynamak isteyenlere hitap ediyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu beceri oyunundaki temel amacımız kontrolümüze verilen tavşanı engellere çarpmadan ilerletmek ve mümkün olan en yüksek puanı elde etmek.

Bu tarz oyunların genelinde olduğu gibi Kung Fu Rabbit Dash de tek dokunuşla kontrol mekanizmasına sahip. Ekrana dokunduğumuz anda kontrolümüzdeki tavşan zıplıyor.

Bu noktada en çok dikkat etmemiz gereken şey ise tırmandığımız parkur üzerindeki ağaçlara çarpmamak. Bunu gerçekleştirebilmek için ekrana doğru zamanda dokunuşlar yaparak havuçları kırmalı ve kırılan yerden geçerek karşı tarafa geçiş yapmalıyız.

Zamanlamada yapacağımız en ufak bir hata ne yazık ki ağaçlara çarpmamızla sonuçlanıyor ve tahmin edebildiğiniz gibi baştan başlamak zorunda kalıyoruz. Bağımlılık yaratan beceri oyunlarından olan Kungfu Rabbit Dash hem çocuk hem de yetişkin oyunseverler tarafından zevkle oynanabilecek düzeyde.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Frantic Rabbit

    Frantic Rabbit, Easter çikolatalarını toplarken tavşanı dengede tutmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Catch The Rabbit

    Catch The Rabbit, Android cihazlar için üretilmiş bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mr Dash

    Mr Dash, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir beceri oyunu.
  • Dash Fleet

    Dash Fleet, Android işletim sistemi üzerinde çalışan ve kendine has bir oynanışı olan bir beceri oyunudur.
  • Diver Dash

    Diver Dash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • KungFu Quest: The Jade Tower

    KungFu Quest: The Jade Tower'da sürekli olarak saldırıda bulunan düşmanları üstün dövüş tekniklerimizle alt etmeye çalışıyoruz
  • Trash Dash

    Trash Dash, sevimli kedilerin yer aldığı sonsuz koşu oyunu.
  • Spike Dash

    Spike Dash, kazıklarla dolu platformda dönüp durduğunuz bir refleks oyunu.