Kur'an Akademi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
944 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Kur'an-ı Kerim'i yanınızda taşımak istiyorsanız, Kur'an Akademi uygulamasını indirebilirsiniz.

Kur'an Akademi uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden Kur’an-ı Kerim’i öğrenebilmeniz çok daha kolay hale geliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geliştirilen Kur'an Akademi uygulaması, Kur’an araştırmacıları ve yeni başlayanlar için oldukça faydalı özellikler sunuyor. Kur’an-ı Kerim’in tamamını okuyabileceğiniz uygulamada sureleri alfabetik olarak, nüzül sırası veya Kur’an sırasına göre sıralayarak okumaya başlayabilirsiniz.

Sureler, cüzler, hatim gibi kategoriler sunan Kur'an Akademi uygulamasında okuduklarım ve konu listelerim seçenekleri ile kaldığınız yerleri takip edebiliyorsunuz. Gelişmiş Arapça arama seçenekleri sunan Kur'an Akademi uygulamasında Kur’an Radyo’yu da ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Mushaf görünümü
  • Okuma listeleri oluşturma
  • Okuduklarım bölümü
  • Kur’an Radyo dinleme
  • Gelişmiş arama seçenekleri
Volkan Yılmaz

Kur'an Akademi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
181.2 MB DOSYA BOYUTU

Kur'an Akademi uygulamasıyla dilediğiniz her yerde Kur'an-ı Kerim okuyabilirsiniz.

Gittiğiniz her yerde Kur’an-ı Kerim’i yanınızda taşımak ve okumak istiyorsanız, Kur'an Akademi uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Diyanet İşleri Başkanlığının geliştirdiği Kur'an Akademi uygulaması, Kur’an okumaya yeni başlayanlar ve daha önceden okuyanlar dahil herkese hitap eden bir uygulama olarak öne çıkıyor. Mushaf görünümü ile elinizde gerçekten kitap varmış gibi hissettiren Kur'an Akademi uygulamasında, sureleri çeşitli sıralama seçeneklerini kullanarak listeleyebilir ve okumaya başlayabilirsiniz.

Ezber listesine ekleme, okuduklarıma ekleme gibi kısayol butonları sunan Kur'an Akademi uygulamasında, gelişmiş Arapça arama seçenekleriyle istediğiniz ayetlere ve surelere kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca, arama bölümünde Türkçe seçeneğiyle de arama yapabilmeniz mümkün. Eğer siz de akıllı telefonlarınızda Kur’an-ı Kerim bulunsun istiyorsanız, Kur'an Akademi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İnternetsiz Kuran-ı Kerim

    İnternetsiz Kur'an-ı Kerim Android uygulamasını indirerek kutsal kitap Kuran'ı cebinizde taşıyın. İnternetsiz Kuran okuma ve dinleme ve çok daha fazlası
  • Bookself

    Bookself (Android İndir): Ücretsiz e-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • Everand APK

    Dijital kitaplık görevi gören Everand APK, kullanıcılara e-kitaplar, podcast'ler ve erişebileceği birçok içerik sunuyor.
  • HapKitap

    HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.
  • D&R E-Kitap

    D&R E-Kitap uygulaması ile kitaplarınızı tabletinizde taşıyın.
  • NOOK

    NOOK, kitap okuma deneyiminizi arttıracak olan ve içerisinde 3 milyondan fazla kitap barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • seskit

    seskit uygulaması ile Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları e-kitaplara erişebilirler.
  • Audioteka

    Android için ücretsiz olarak yayınlanan Audioteka ile sesli e kitaplara ulaşabilirsiniz.